GAVE: Alladins lampe til dig

20211219_alladin

Igennem snart 3 uger…

…har jeg næsten hver aften siddet i min el-bil ved en lokal tankstation. Foran mig blinker en lille lysende lampe, der minder mig lidt om Alladins lampe. Den forestiller ganske vist en tankstationen og ikke en gammeldags olielampe, men ikke desto mindre.

Det er lidt trylleri.

Fordi.

På tanken har de nemlig lige opstillet en ladestander, og for nylig opdagede jeg så – ved en ren og skær tilfældighed – at jeg GRATIS ku’ lade bilen op, sådan »bare her i testperioden«, som de har skrevet på standeren.

Den testperiode har jeg nu kørt på i 3 uger, og jeg fylder dagligt på for 50-70 kroner strøm.

Men hvad..?

Kan det overhovedet betale sig, Morten?

Du siger da, at du kan tjene mere ved at skrive emails end at vente på en lader, som giver dig 100 kroner (orange) i timen.

Jo, naturligvis.

Men hvad nu, hvis jeg kan skrive emails og tjene penge IMENS jeg får gratis strøm?

Og således skete det i de dage, at Spindlerman skrev sine emails på mobilos i bilos (altså EL-bilos, der ikke udleder bil-os – som de andre oliesvin).

Anyway.

Det KAN muligvis ikke betale sig alligevel, for jeg skriver langsommere på mobilos end på min Mac.

Men det er en marketing-lektion i sig selv, for den måde vi mennesker handler på, er ofte ikke rationelt.

How so?

Jo, ser du…

Hvis jeg kan FÅ gratis strøm, så bliver det pludselig noget jeg føler mig berettiget til.

Dermed går det under kategorien…

Fear of loss.

Hvis jeg ikke tager imod det, så »mister« jeg noget, der var mit.

Og netop derfor er jeg langt mere motiveret til at handle på det, fremfor…

Promise of gain.

- og hvis jeg skal vælge immellem de 2, så vinder Fear of Loss, medmindre der er en MARKANT forskel til fordel for »promise of gain”.

Den effekt er så stærk, at jeg for nylig så en kunde med en stor og lækker Porsche holde stille i en halv time for at få gratis strøm. Du har råd til at købe en bil til 1,5 million eller der omkring. Men ikke råd til en hjemmestander med abonnement – så I stedet holder du i kø for gratis strøm.

Lidt crazy, hvad den en trigger som »Fear of loss« kan gøre, ikke sandt?

Hvis du gerne vil lære at bruge en anden sindssygt stærk trigger, som har skaffet mig hundredetusinder af kroner (hvis ikke millioner) i indtægt, så kan du vinde mit senest månedsbrev ved at skrive FEARLESS som kommentar til min seneste video (fredagsslik) på Fjæsen. (Hvis du er medlem af Fearless og derfor allerede har månedsbrevet, så kan du vinde et ældre nummer, som måske mangler i din samling).

Men vent.

Det bliver bedre.

Mit publikum er nemlig ikke ret stort (grænsende til mikroskobisk), så dine vinderchancer er ret store (men pas på, for jeg har lige brugt omtalte trigger på dig).

Og mere.

Selve videoen indeholder en lektion, der i sig selv har været som en Alladins lampe for mig og åbnet alle mulige former for døre til indtjening.

You're welcome.

Kommentér på FB og vind IRL


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.