Hvorfor jeg lefler for svælgere

True black story.

For 4 år siden blev jeg tvunget til at lave en Black Friday kampagne.

Jeg var ikke ked af opgaven, men jeg var omvendt naturligt pessimistisk fordi jeg endnu ikke vidste, hvor stærkt et koncept det er. Jeg var en af dem, der hadede Black Friday, måske mest af alt fordi det kom from over there, og hånden på hjertet, så troede jeg ikke på, at det kunne noget i lille Danmark.

Men jeg blev klogere.

I det meste af en måned knoklede jeg med en kampagne, der kulminerede på Black Friday, hvor vi fra klokken 6-18 havde sendt 1 mail i timen til en liste af særligt interesserede. Omkring klokken 18 blev jeg indkaldt til et møde, hvor jeg skulle forklare, hvorfor vi ikke solgte nær så meget, som ledelsen havde forventet.

Jeg svarede med 5 ord.

= = =

Vi sender for få emails.

= = =

Der blev grinet lidt fjollet og kigget vandtro henover bordet, for 12 mails på 12 timer vil de færreste kalde »få emails«, men jeg fortrak ikke en mine, og da ledelsen forstord, at jeg ikke lavede gas, så tog de mig på bordet og sagde:

Jamen, så må du jo igang, Morten.

6 timer senere, da klokken bimlede midnat, havde vi sendt yderligere 12 emails.

Ja.

De sidste 6 timer sendte vi...

2

emails

i

timen.

Og salget?

På disse 6 timer solgte vi mere end dobbelt så meget som vi gjorde på de første 12 timer. Omsætningen den dag dækkede (så godt og vel) en årsløn til yours unholy. Vi havde en fest, og jeg forstod, at Black Friday var meget mere potent end jeg havde troet. Året efter blev omsætningen endnu vildere, da jeg lavede noget lignende hos Simplero.

Anyway.

I år er jeg en del af et marketing-team, som får de 2 nævnte års omsætning på black friday til at blegne og ligne lommepenge.

Men her er noget, der måske er mere interessant for DIG – især (men ikke kun) hvis du ikke allerede er med i Fearless.

I tiden frem til Black Friday vil jeg nemlig lefle for dem, der godt kan lidt at svælge i bonusser. Tilmelder du dig således Fearless inden da, kan jeg godt garantere dig bonusser, som får din investering til at føles som pebernødder.

Stay tuned.

Tilmelding på linket nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.