Jeg skulle have været…

Mustang-chauffør.

Eller, det vil sige, jeg kørte i sådan en (Ford Mustang) klima-svinder for 3 år siden da jeg skulle fra Phoenix, Arizona til til Grand Canyon… det var før jeg indså, at de klimaforandringer, som vi har skabt, at ægte, akutte og dødsensfarlige.

Det lyder (med rette) barnligt.

Fordi det ER barnligt.

Jeg troede imidlertid endnu ikke på, at det var noget, som krævede handling NU.

Men det er det.

Og hvor er det et eller andet sted vidunderligt, at vi mennesker er i stand til at forandre vores mindset og (i hvert fald potentielt) løse de problemer, som vi skaber for os selv. Vi burde ganske vist løse dem, imens de endnu var små, og hvis vi … for 50 år siden, i min barndom … havde indset, at vi skulle have handlet der, så havde vi næppe stået med de gigantiske, eksistentielle problemer, vi gør nu.

Men lad det ligge for en stund.

Vi skal nok finde løsninger på de problemer.

Og i mellemtiden skal vi jo også leve.

En af de ting, du kan gøre for at overleve, selv i kriser, er at blive skarp til markedsføring med emails, det har i hvert fald radikalt ændret min tilværelse og min evne til at lave penge, selv når der er krise. Det samme gælder (i al beskedenhed) mange af mine kunders.

En anden ting du kan gøre.

Helt konkret.

Er at huske daglige emails i december.

Uanset hvad du ellers gør.

Så gør DET.

Så kan du kalde dig selv en smule modig.

Ikke frygtløs.

Men modig.

For at blive frygtløs, skal du længere ind i sjælen, og linket forneden har hjulpet dusinvis af iværksættere med at finde vejen derind.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.