Benådet

I storfilmen Schindlers liste spiller Ralph Fiennes en af Nazi-tysklands kommandører i en koncentrationslejr.

Filmen er meget dyster, men også et ekstremt vigtigt værk, som beskriver de rædsler, som følger, når demokratiet vakler.

Der er en scene, hvor Schindler forsøger at få Goeth (Ralph Fiennes) til at skåne en jødisk dreng, som ikke var i stand til at rengøre hans badekar godt nok – fordi drengen ikke vidste, at han skulle bruge eddike.

Schindler siger til Goeth, at der er meget større magt i at benåde end i at dømme.

Og det tiltaler den psykopatiske kommandør – i hvert fald for en stund.

Indtil han alligevel dræber drengen fordi han kan.

Anyway, det var en spoiler.

Og i dag blev vi også benådet fra Facebooks annonce-politi.

For nylig blev min kvindes annoncekonto – uden varsel – lukket for at overtræde Facebooks regler. Vi havde ikke ændret noget, men pludselig var en annonce blevet afvist og hele kontoen lukket. Efter nogle dage åbnede de for, at vi kunne klage overafgørelsen, og få minutter efter benådede de os så igen, uden nogen information om, hvorfor vi havde været i fængsel. Måske var det blot fordi de kunne, hvem ved?

Jeg glæder mig til at komme igang med annonceringen igen.

Men jeg glæder mig også til at fokusere ENDNU mere på, at samle alle interesserede op på vores maillister og ikke lade noget socialt medie have magten til at lukke vores forretninger.

På en måde kan man sige, at jeg er magt-begærlig.

Jeg bruger så mange kræfter på e-mailmarkedføring fordi det giver mig en større magt over mit eget liv og min økonomi.

Så tak til Facebook for at minde os om, hvor vigtigt det er.

Nedenfor er et link for andre magtsyge, som måske vil lære mine e-mail moves. Og husk, i mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere er der nul binding og næsten ingen risiko for at blive smidt ud, medmindre du virkelig opfører dig dårligt – og når det ind imellem sker, er der ingen chance for benådning.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.