Sådan fordobler du salget UDEN emails

For et par måneder siden ringede mobilen.

Det var et ukendt nummer, men jeg havde på fornemmelsen, at det var nogen jeg alligevel kendte, så jeg tog den. Det var en mand, jeg havde mødt i sommer, hvor vi var til en musikalsk workshop og minikoncert i det mørke Gylland.

Han og konen havde givet os og sønnen en rundvisning på deres gård, og vi faldt i snak om job.

Som man gør.

Han fortalte om sin juletræsforretning og om konens projekt med et julemarked alle weekender i advent.

Og jeg fortalte om mine mange år som nørd inden for marketing.

Han lod mig forstå, at hans kvinde havde brug for hjælp, og jeg inviterede ham til at ringe, hvis de ville have lidt gode råd.

Troede egentlig aldrig, at jeg ville høre fra dem, men...

Jeg tog fejl.

Som man gør.

Og således skete det, at jeg for en måneds tid siden (mod betaling) hjalp hende igang med markedsføring på SOME med en intention om, at der også skulle gøres noget på e-mailmarketing. Sidstenævnte har vi end ikke rørt ved endnu – det gør vi snart – men med en forholdsvis beskeden, men ekstremt fokuseret, indsats lykkedes det at fordoble antallet af besøgende i den første wekend – sammenligned med sidste år.

Endda godt og vel.

Yes, det slår aldrig fejl.

Når folk har et godt produkt, som de allerede har været i stand til at sælge fornuftigt, så kan jeg (i al beskedenhed) hjælpe med at sætte turbo på salget.

Jeg glæder mig til at se, hvad der sker, når vi også sætter gang i e-mails.

Sparring som den de fik deroppe i mørket kan købes for 1.600 + moms pr. time.

Dog 50% rabat, hvis du er Fearless.

Og så videre.

Skriv en mail eller syng en sang om dine behov, så finder vi en løsning.

Eller tilmeld dig det magiske link nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.