Blatant pistolsalg fra en stor gammel kæmpe

Lad mig dele et citat fra en af min ungdoms store helte.

Det skal lige siges, at som voksen er jeg ikke så imponeret over hans holdninger – han er en forholdsvis hård nyser af en Republikaner, men hans film havde et eller andet befriende troværdigt over sig. Dette citat stammer så vidt jeg ved ikke fra en film, og derfor er det næsten mere sørgeligt end sjovt, det handler nemlig om våben i USA – og den næsten ikke eksisterende kontrol med skidtet, der som bekendt hvert år koster tusindevis af uskyldige mennesker livet.

Men det også lidt funny...

= = =

I have a very strict gun control policy; if there's a gun around, I want to be in control of it.

Clint Eastwood

= = =

Når man lever i et land som Danmark, er det svært at fatte, hvordan nogen IKKE synes, at våben hurtigst muligt skal væk fra privates hænder.

Gad vide, om det der med at eje et våben tilfredsstiller en eller anden form for magtbegær?

I så fald kan jeg – om ikke andet – sætte mig ind i, hvorfor det er svært for amer'kanerne at give slip på skidtet.

Tag nu mig, for eksempel.

Du kunne tro, at jeg elsker e-mailmarkedsføring for pengenes skyld. Og jeg ville lyve, hvis jeg sagde at det var HELT forkert. Men det er i meget højere grad for at tilfredsstille mit (ikke længere så) hemmelige magtbegær. Ikke magt over andre mennesker i den forstand, at jeg kan bøje dem til min vilje (selv jeg ind imellem kan), men mere i den forstand, at jeg elsker den følelse af magt, når det lykkes at skubbe ulvene fra døren et stykke tid.

Det er er altså ikke en magt, der får andre til at føle sig under mig.

They're not.

Men kun noget helt personligt.

Hver gang det lykkes at sælge en plads på en af Tanjas sæsoner af Yogauddannelsen, så mærker jeg det der sug i maven.

Jeg har magten over noget her i livet.

Eller når jeg i morgen tager til julemarked – vel vidende, at mere end halvdelen af de besøgende formentlig er mødt frem på grund af min hjælp til arrangørerne – så godter jeg mig inden i.

Jeg gjorde en forskel for nogen.

Jeg havde magten over skidtet.

Måske er det lidt primitivt.

Men jeg har jo aldrig lovet at jeg var sofistikeret eller det der er værre.

Hvis du også har et hemmeligt magtbegær, så kan du roligt fortælle mig om det, min mund er lukket med syv segl.

Og hvis du vil med i Fearless til januar, kan du holde dig klar på tangenterne.

Jeg regner med at åbne for 4 nye Fearless Email Warriors og at salget er åbent i 4 dage.

We shall see.

I mellemtiden kan du tilmelde dig linket nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.