Alvorlig Early warning til dig

For mange år siden fik jeg en ny ven...

Han var med i et netværk af tidligere virksomhedsejere, som nu tog (og stadig tager) ud for at rådgive virksomheder, der var presset på økonomien og truet af konkurs – og det var JEG. Min virksomhed var blevet ramt af finans-krisen i 2008, og i bagklogskabens ulideligt klare lys, ville jeg have begæret mig selv konkurs på stedet, da mine 2 største kunder trak tæppet under noget der ligner 100.000 kroner i omsætning om måneden.

Men jeg kæmpede i 2-3 år.

Og her mødte jeg min nye ven fra »Early Warning«.

Han endte med at gå ind i mit firma og hjælpe mig på fode igen – herunder at købe mit firma af kurator, da jeg alligevel var nødt til at begære mig selv konkurs, ansætte mig og senere sælge det tilbage til mig, da jeg havde fået min gældssanering.

Det var en turbolent tid.

I dag er det hele fortid og min økonomi er på ingen måde presset.

Det er DU til gengæld.

Måske.

Her er i hvert fald en early warning.

Den er kun relevant, hvis du har det som den iværksætter, jeg talte med i dag...

Høn gav mig håndslag på at reservere en af de 4 pladser, jeg åbner for i Fearless til januar – og jeg har vægtige grunde til at lukke vedkommende ind, så nu er der kun 3 pladser tilbage, og hvis du er bare den mindste smule interesseret i en af de pladser, så kan det godt ske, at det kommer til at knive med at gafle den, så at sige.

Jeg har derfor besluttet at oprette en venteliste.

Det er 100% uforpligtende at skrive sig op på listen, og det eneste du opnår, er at få besked...

DAGEN FØR ALLE ANDRE

– når jeg åbner for salget af de 4... nåh nej... 3 pladser i januar.

Lidt perspektiv.

I november lukkede jeg 4 ind.

Og lige nu bygger jeg min liste aktivt både organisk og med betalt annoncering, så jeg forventer at der bliver udsolgt hurtigt – der er således alt at vinde, intet at tabe ved at skrive sig på ventelisten. Jeg skulle også kende mig selv dårligt, hvis jeg ikke endte med at oprette nogle eksklusive bonusser for ventelisten.

Anyway.

Klik på linket herunder for at skrive dig op på listen.

Hvis du ikke køber plads næste måned (eller kommer for sent alligevel), så kan du blive hængende på ventelisten, så længe du kan tygge brød.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.