Meningen med e-mailmarkedsføring

For nogle år siden…

…arbejdede jeg sammen med nogle søde kollegaer, som ofte sagde en sætning, der ironisk nok ikke giver mening for mig.

De sagde nemlig:

= = =

Det giver mening.

= = =

Ind imellem puttede de nænsomt et »IKKE« ind, og så det blev til »det giver IKKE mening«, men det er ligegyldigt for min pointe. Det vigtige her var måden de havde for vane at sige det på i firmaet… Det virkede i hvert fald på mig, som om de brugte det udsagn til at bekræfte hinanden i den videnskabelige tyngde af en tese. Man måtte forstå, at en påstand er mere sandsynlig – blot fordi den »giver mening«. Eller at den er mindre sandsynlig, hvis den IKKE giver mening.

Det har naturligvis intet hold i virkeligheden.

Den »mening«, som vi mennesker tilskriver noget er baseret på nogle ekstremt simplificerede modeller, som vores hjerne genererer on the fly ud fra tidligere oplevelser, vores humør og hvad vi »har hørt«. Det kan sagtens være korrekt, men det er ofte mere held end forstand – og den slags fornemmelser er på ingen måde en pålidelig kilde til sandheden, især ikke om komplekse emner som fx vores helbred.

Det samme gælder markedsføring.

Når nogen siger, at hyppige emails (ja, ligefrem daglige) næppe kan være en god idé, fordi... »Jeg ville selv afmelde mig, hvis jeg fik daglige emails og DERFOR giver det ingen mening«, så kan du roligt regne med, at de ikke ved en kæft om det, og bare gætter uden nogen former for erfaring. Det er lige så kuk, som når nogen påstår at vide, at videnskabsfolk bliver betalt af Big Pharma til at lyve. Det kan godt være, at det giver mening – og det kan endda forekomme.

Men at det altid forholder sig sådan er fri fantasi.

Anyway, hvor vil jeg hen med mit rant?

Muligvis ingen steder.

Men en ting kan jeg sige, i min verden så skal e-mailmarkedsføring ikke give mening.

Det skal give penge.

Til dig.

Og berige din læser.

Det' alt.

Se hvordan det fungerer på linket nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.