Ole bole, gak i skolen

Ved du godt, hvordan skolebørn har det i Finland?

Der har de en kortere skoledag og skal ikke lave lektier – og som den direkte uheldige konsekvens af denne… tossede politik, har Finland en af verdens højeste levestandarder og ditto bedste uddannelsesniveauer.

Endnu et sted, hvor den gængse opfattelse vendt på hovedet...

Er meget mere effektiv.

Jeg tænker på det HVER gang mine børn skal lave lektier til langt ud på aftenen, så de – i stedet for at restituere sig og blive klar til næste skoledag – sidder og knokler sig gule og blå som i Sverige. Det betyder så, at de er trætte og uoplagte når de møder ind næste dag, og mest af alt tænker på at få fri, så de i det mindste kan slappe af en smule før lektierne. Det minder mig lidt om den slags ledere som arbejder 60-70 timer om ugen, og er nødt til at blive ved med det fordi de er »bagefter«.

Et hamsterhjul.

Da jeg for 11-12 år siden »opdagede« e-mailmarkedsføring, følte jeg for første gang i mit liv, at jeg havde fundet noget, der kunne være min egen vej ud af hamsterhjulet.

Og har det så været sandt?

Ikke altid.

Jeg har i lange perioder knoklet meget hårdt.

Men undervejs har jeg fået vigtige indsigter, som har gjort mig i stand til at producere bedre indhold end gennemsnittet – på langt under den halve tid.

Som da jeg i december sidste år skrev en ansøgning, der bogstaveligt talt BLÆSTE alle konkurrenterne væk.

Den ansøgning trodsede ALLE normer for gode ansøgninger.

Den var LANG og bøvlet at komme igennem.

Og den var skrevet på REKORD-tid.

Kun cirka 30 timers koncentreret arbejde for at researche og skrive en LAAAANG ansøgning, der også indeholdt ca. 30 minutters video, optaget til lejligheden og redigeret, så det passede perfekt til ansøgningen.

Anyway.

Et af de (måske kontroversielle) principper som giver mig en produktiv fordel fremfor mine konkurrenter, vil jeg afsløre og tale om på fredag, når jeg går LIVE på fjæsen med mit genoplivede mini-skole, hvor lektier er bandlyst. Du bruger kun 10 minutter på effektiv læring, som – implementeret – giver dig en urimelig fordel fremfor stort set alle andre, og det foregår her.

Fredagsslik finder du på linket forneden.


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.