Spinder Spindlere g_ULD på krisen?

Jeg er en af de heldige.

Det er nemlig 14 år siden jeg blev gammel nok til at få mit tredie prik imod Toyota Corona, og dengang var sygdommen jo ikke en gang sprunget fra flagermus til menneske.

Ja, jeg kan være dyb, når det stikker mig.

Men jeg glæder mig.

Ikke så meget til selve stikket – jeg kan ganske enkelt ikke mærke skidtet.

Men jeg glæder mig til at være en del af løsningen på den udfordring som livet har kastet efter menneskeheden.

Uden at kny.

Og uden at klynke.

Min klare holdning (som er PRO vacciner) har skaffet mig en offentlig udskamning som »får« af et nært familiemedlem, der som belønning ikke længere er på listen over venner. Og måske er jeg virkelig et får, men jeg vil også hellere være et levende får end en død løve.

For... (hehe)

Som de siger på fyn.

= = =

Får får får?

Nej, får får ikke får.

Får får lam.

= = =

Og lamt ville det være, hvis dette Spindler-får fik fåresyge eller en af de mange andre sygdomme, som vacciner igennem tiden har udryddet eller næsten.

Så jeg tager min dosis og min tørn med glæde.

Men lad nu det ligge.

Vi har jo også noget business, der skal onduleres, og på *** fredag *** giver jeg dig et tip, som potentielt kan sende dig et hestehoved eller 2 foran dine konkurrenter i kapløbet om kundernes gunst og gøre dig i stand til at spinde guld – ikke kun på TRODS, men måske endda også på GRUND af krisen. Det foregår på fjæsen, hvor jeg går LIVE klokken 19.

Jeg skal også lige huske at nævne ventelisten til Fearless.

Der kan du ligge og tygge drøv helt gratis.

Og selv, hvis du aldrig køber plads, så ender du med at få noget, som ingen andre får.

Link nederst på siden.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.