Hemmeligheden bag mit navn

Altså, nej.

Jeg har naturligvis ikke selv valgt at hedde Morten. Jeg er nemlig af den gamle skole, hvor navne kommer fra mine forældre, og jeg har ikke traumer over det. Mit kælenavn Spindlerman er også opfundet af en anden – nemlig Anna Bogdanovas mand Jacob Søndergaard, der iøvrigt har skrevet en af de fineste testimonials, jeg nogensinde har fået, her får du den i forkortet udgave:

= = =

»Det er en kyklopisk ære at kende dig.«

= = =

Den slags kan man næppe høre for meget, og specielt ikke fra gode mennesker.

Men tilbage til dagens emne…

Nemlig navnet på mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere:

Fearless

Anna Bogdanova var iøvrigt den første som tilmeldte sig i 2015 – og for at det ikke skal være løgn, så tilmeldte hun sig 2 gange for at være sikker.

Anyway.

Navnet Fearless var for mig helt indlysende, da jeg nogle år tidligere selv havde været i et selvudviklings-univers med det navn, og da det lukkede stjal jeg »Fearless«, da ideen bag navnet havde fascineret mig – og gør det stadig.

Hvilken ide?

Først og fremmest, at frygt (lissom ild) er en god tjener, men en ond herre.

Den kan motivere os til at skabe forandring, men hvis vi lever som slave af frygt, er den ikke spor rar – og jeg så en masse mennesker i mit virke, der var fuldstændig paralyseret af frygt når det kom til at markedsføre sig med emails, så derfor var navnet oplagt. Jeg ville hjælpe folk af med frygten for afmeldinger, dårlige åbningsrater, trolde der intimiderer – og alt, hvad folk ellers frygter, når de skal markedsføre sig med emails.

Frygtløshed er den ultimative zen-tilstand, hvor du ikke længere mærker frygten og kun er fyldt med kærlighed til processen.

Måske lyder det lidt fimset.

Men det er sandt.

Betyder det så, at du er færdig med at udvikle dig, når du er blevet frygtløs?

Nix, tværtimod.

Først når du har sluppet frygten kan du begynde den eksponentielt livsforandrende udvikling.

Jeg ved det fra mig selv.

Erfaring, kaldes det.

Og fra i morgen kan du tilmelde dig Fearless, hvor du får mine erfaringer destilleret ned til noget, du kan bruge lige her og nu.

Et par eksempler, siger du?

For nylig hjalp jeg Stougaarden i midtjylland med at 2-3-doble antallet af besøgende på deres julemarked. Fra 2014-2018 hjalp jeg Anna Bogdanova med at forvandle markedsføringen med emails til en seriøs millionforretning. Jeg har også hjulpet Køkkenfreak i Svendborg med at gå fra en luknings-truet enkeltmandsforretning til et sprudlende fuldtidsjob for både Line og Martin. Og pt. arbejder jeg selv fuld tid hos Trendhim, hvor omsætningen med emails skal fordobles i 2022 (eller mere).

Hvad DU kan bruge disse erfaringer til, kan jeg ikke præcist sige dig.

Men du er godt tosset, hvis du ikke giver det et skud.

Så er det sagt.

I går var sidste frist for at tilmelde sig ventelisten til Fearless.

Men jeg giver dig en ekstra omikron-chance.

Absolut sidste chance er i dag.

Derefter kan du IKKE komme på ventelisten til januar.

Du kan godt tilmelde dig både ventelisten og Fearless alligevel.

Men du får IKKE januar-bonusserne.

Og dem ville jeg ikke gå glip af, hvis jeg var dig.

Så er det også sagt.

Tilmeld dig mine daglige mails nedenfor.

Og glæd dig til i morgen.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.