Inger bæ å mæ

Jeg tror umiddelbart ikke at jeg har så frygteligt mange værdier til fælles med hende der Fru Støjberg. Ikke at jeg går ind for barnebrude – jeg er imod. Men Cowboys som tager loven i egen hånd hører nu engang til i Hollywood og ikke på Christiansborg.

Men der er en ting, hvor vi nu har en fælles forståelse.

Vi ved begge, hvad det vil sige at være idømt en ubetinget fængselsstraf.

Hun skal brumme 60 dage.

Og jeg selv er kommet (mindst) 7 dage i Corona Kashotten.

Så det.

Vi må dog ikke håbe, at frøken selvtægt bruger tiden i Vridsløselille til det samme som undertegnede.

Jeg sidder nemlig og får gode idéer som en anden Egon Olsen på englestøv.

Men.

Selvom de planer jeg udtænker involverer at andre menneskers penge lander i mine lommer, så forsikrer jeg dig om, at der ikke er et omikron griminalitet med i spillet – men tænk nu, hvis jeg (som før omtalte politiske eks-politiker) var vant til at udtænke ulovligheder for at få min vilje – og selv efter en ubetinget dom var stolt af skidtet...

Uha uha.

Her er en idé, du må løbe med.

Der sker aldrig noget skidt for en email copyweriter.

Nåh, har jeg sagt det før?

Har jeg også nævnt, at jeg har tjent så mange penge på at skrive om alt det 'lårt', der er sket for mig, at jeg oprigtigt smiler ved mig selv, når en eller anden udfordring pisser mig op og ned ad ryggen og siger sikken dejlig regn der er i dag, wobobo?

Jamen så fly da fluks ind og skriv en mail om det sidste bæ, du har oplevet.

Der er penge i lortet.

Og hvis du gerne vil have en af mine 3 ledige pladser i Fearless fængslet, så har jeg netop besluttet at deadline for at joine er den sidste dag, jeg er i Covid-Cellen.

Tirsdag.

Den.

4.

Januar.

Når kloken slår Cinde-fuckin-rella-fireogtyve.

Og husk de 3 s'er.

1) Charme

2) Selvtillid, og

3) Ingen binding.

Og for dig, som er på min Fearless venteliste vanker der 3 fede bonusser.

For dig der ville ønske du var, så starter rejsen på linket nedenfor ;-)


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.