Jeg skulle have været...

...morakker.

Nu, hvor jeg både har ferie og er sygemeldt – OG det er nytårsaften – så er det vel meget passende, at jeg sidder alene og arbejder imens familien hygger sig på sikker afstand i den anden ende af huset...

Sådan tænker en skruebrækker.

En morakker.

Og en bossens kæledække.

Ja, sådan en skid er jeg.

Men omvendt, hvis jeg lige må forsvare mig selv lidt, jeg sidder i et rum på størrelse med Mandelas celle på Robben Island – måske lidt større, men det er ikke pointen. Pointen er, at han havde ikke så meget andet at lave end at gentage ordene i et digt med titlen Invictus. Jeg kan trods alt skrive på min computer og bruge min hjerne til et eller andet fornuftigt. Og imens han måtte tilbringe 27 år af sit liv på den måde, så kan jeg komme ud efter 7 dage.

Så jeg er også en heldig skiderik.

Plus, jeg skammer mig ikke over at arbejde i min syge/ferie på en aften, hvor alle andre fester igennem. Der er trods alt ikke nogen, som tager skade af at jeg arbjeder for at forbedre den danske betalingsbalance – på samme måde, som Mandela ikke skammede sig over at tænke over, hvordan han kunne styrte apharteids grusomme regime i grus.

Omvendt, så kan jeg læse i mine egne sætninger, at jeg snart trænger til at se andre mennesker.

Så lad os bare ønske hinanden godt nytår.

Jeg glæder mig til året, som jeg glæder mig til hver eneste dag.

Det bliver sick på den gode måde.

Lissom i dag har været det på en eller anden syg måde.

Hvis du gerne vil lege i 2022, så skal du overveje at tilmelde dig Fearless senest den 4. januar, så kan du lige nå at komme med på toget fra starten.

Du tilmelder dig mine daglige mails nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.