R2-@iXZ-aiQ-4562Vdq

True story.

Men først lidt uhyggelig kontekst:

Kan du huske filmen The Shining med Jack Nicholson?

I filmen (der er baseret på Stephen Kings bog) spiller Nicholsen forfatteren Jack Torrance, der bliver kuk i kasketten og i stedet for at bruge måneders arbejde på at skrive en bog gentager han blot en underlig “kode” på sin skrivemaskine (All work and no play makes Jack a dull boy”).

Hans kone bliver pænt panikslagen da hun opdager stakkene med papir, hvor det samme blot er gentaget tusindevis af gange.

Og det var FØR man kunne lave copy paste.

Dette var hundredevis af timers skrivning med kun en sætning gentaget.

Well.

Hvis nogen kunne hacke signind i min telefon, ville de finde dusinvis (hvisnikkenhundredevis) af kryptiske koder, som den i emnelinien:

R2-@iXZ-aiQ-4562Vdq

Under de rette omstændigheder, kunne det måske få en hacker til at tænke:

Okay, han er klar til kolbøttefabrikken.

Men jeg må skuffe både hacker og læsere.

Sandheden er langt mindre eksotisk.

Jeg er såmænd bare hysterisk omkring sikkerheden i mine passeords, så hvis du nogensinde skulle være heldig at hacke et af mine passwords, så er enten fordi du er villigt til at arbejde hele livet for at få adgang til min zoom-konto, eller fordi du er så usansynligt heldig, at du STRAKS bør købe en lottokupon.

Alle mine passwords er unikke, og de indeholder INTET logisk, som kan kædes sammen til noget i mit liv. Hverken fødselsdage, navne eller noget andet.

Kun kolde, tilfældige koder.

Jeg er iøvrigt lige så hysterisk med back up af mine lister og mine andre dokumenter.

Hvis skæbnen eller hackere vil efter mig, så skal de stå tidligt op og gå sent i seng.

For jeg er beredt.

Det er nok samme drivkraft, der får mig til at stå op hver dag og skrive, som om det var min sidste dag OG slibe min kniv som om livet var for evigt.

Kan du bruge den information til noget?

Det ved jeg oprigtigt ikke.

Men du kan overveje at lade 2022 blive det år, hvor du lægger fra land og gør noget alvorligt ved din egen markedsføring, især med emails. Folk vil muligvis tro, at du er blevet kuk i kasketten, når du fortæller at det mystiske blad på dit natbord er et printet magasin om e-mailmarkedsføring.

Men er det ikke lige meget!

Når blot du selv og din bankmand smiler?

Jeg kan ikke garantere dine resultater.

Men hvis du har et produkt, der allerede sælger fornuftigt, du ved at markedet kan bære et større salg – og du måske allerede har en nogenlunde responsiv liste – så er dine odds med dig.

Du kan starte dit commitment nedenfor.

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.