e-mailkonkylens superfood-lektion

True story

Selvom jeg sjældent er i nærheden af kirker – og endnu sjældnere bevæger mig ind i dem – så var jeg torsdag og fredag i denne uge til hele 2 begivenheder på sjællandske kirkegårde. Heldigvis for mit temperament var der ingen præster eller bønner til hverken guder eller nisser.

Kun smukke farveller med 2 mennesker, der både døde alt for tidligt med en uges mellemrum, og samtidig var søskende, hvilket de angiveligt havde været lige siden fødslen af nummer 2.

Anyway.

Midt imellem virak og ståhej med at blive klar til bisæt- og begravelse, fandt Thor på 6 tid til at pusle rundt i det sommerhus, vi havde lejet for at have ly til dagen og vejen og natten. Og der fandt han en konkylie, vi alle skulle have op til øret, for som han sagde:

Man kan høre havet i den, når man holder den op til øret.

Jeg lod naturligvis som om jeg aldrig havde hørt havet i en konkylie og viste begejstring for hans indsigtsfulde konkylie-fremvisning. Bagefter fortalte jeg ham, at det i virkeligheden er lyden af blodets susen i årerne, som vi på magisk vis kan høre i konkylier.

Det var om muligt endnu mere fascinerende for den nysgerrige purk.

Men han kunne også se, at far blev fjern i blikket imens han fortalte den videnskabelige forklaring på »havets susen i konkylien«. Sådan som fars blik ofte bliver fjernt, når han hører noget, der potentielt kan lagres under »foder til gode emails«.

Og denne historie er da ganske rigtigt en super-food version lektion af slagsen.

Fordi?

Når man lægger øren til dine emails, vil man høre havets susen i dine historier. Eller det vil sige... jeg håber da, at du gør dig umage for at skrive emails, der er lige så fascinerende som en lille drengs glød i øjet over lyden af havet i en konkylie. Gør du det, så vil det i virkeligheden være DIT blods susen i venerne, som lytteren læser.

Og hvis du er en af de (forhåbentlig få) læsere her på listen, som IKKE gør det...

Hvorfor sender du dem så ud?

Hvis du virkelig vil lave e-mailmarketing, der gør en forskel i folks liv, så du lytte til Allan Olsen, når han siger sådan her i sangen om en Mergelgrav:

= = =

Vis mig dit blod, sig at det aldrig kan tæmmes.

Vis mig dit blod, sig at vi aldrig skal skilles.

= = =

Jeg har selv oplevet masser af læsere blive hængende i årevis på flere lister. Både dem som følger mig direkte og nogle, som følger de andre, jeg skriver for. Og det samme kan du opnå. Du vil også opleve folk, der hurtigt løber skrigende bort eller bjæffer ad dig, men sådan er det ALTID, når du stikker næsen frem og laver noget, der ikke er ligegyldigt.

I den næste uges tid er der åbent for salget af pladser i Fearless-konkylien.

Her kan du høre dit eget blod suse, når du lægger commitment i at rykke din e-mailmarkedsføring.

Detaljer og tilmelding på linket forneden.
(Kun for læsere af mine daglige emails – tilmelding forneden ⇣)

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.