Al makt til e-busser i Vejle

20220130_e-busser

Den 16. oktober 2022 er det slut.

Derefter vil du ikke længere opleve sodende bybusser i Danmarks dejligste provinsby, Vejle.

Bare ærgerligt sunnyboy.

Fra den dag vil alle byens 20 bybusser blive drevet af batterier.

Det kan godt være, at det er et lille skridt for EN by, men jeg ser det som et stort skridt for menneskeheden – at lokale by-regeringer tager ansvar for at ændre den ødselhed, som har præget menneskers dvælen her på jorden igennem et par hundrede år.

For når busser, biler og sågar færger går over til EL, så skaber vi et miljø, hvor det vil være forholdsvis enkelt og attraktivt at undgå udledning af CO2 fra disse former for transport.

How so?

Vi kan ret enkelt opsætte vindmøller og solceller, som producerer masser af grøn strøm i overflod.

Og når strømmen fra vindmøller og/eller solceller ikke bliver aftaget af ladestandere, kan vi blandt andet producere brint og brændstof på de såkaldte Power-To-X. På den måde kan vi skabe grønt brændstoft til fx store containerskibe, der ikke kan sejle på strøm direkte. Det er en god cirkel, fremfor den gamle onde, som gik ud på at bruge løs af begrænsede ressourcer, som samtidig er skyld i farlige klimaforandringer.

Jeg ved godt, at det ikke er direkte relateret til e-mailmarkedsføring.

Men jeg synes, at det er monster-fascinerende.

Og på en måde ER det relateret.

For når du committer dig selv til at blive svensk indendørsmester udi den ædle emailkunst, så skaber du et miljø, hvor alle mulige former for salg og penge kan begynde at ... strømme ... din vej uden at du skal brænde en masse energi af. Jeg har selv landet adskillige gode jobs og får med jævne mellemrum henvendelser fra virksomheder, der leder efter sådan en som mig – alt sammen som direkte følge af min utrættelige insisteren på at skrive daglige emails ie. at skabe et miljø, hvor grøn energi flyder frit.

Jeg ved ikke, om det blev for langhåret til sidst.

Men pointen er den her:

Meld dig ind i fearless før 6. februar og gør noget godt for både klimaet og dit salg med emails.

For hvert nyt medlem, som køber billet inden 6. februar, vil jeg donere $10 til youtuberen Mister Beast' projekt »Team Trees«. De planter et træ for hver dollar man donerer. Og samtidig kan jeg love dig, at du selv får plantet nogle træer i din forretning, som inden længe vil lønne sig 10-fold.

Det plejede man at kalde win-win.

Detaljer og tilmelding forneden.
(Kun for læsere af mine daglige emails – tilmeld dig listen, så får du link til Fearless)


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.