En provokation, der er lange penge i

en-provokation-der-er-lange-penge-i_mortenspindler_20220316

Jeg er medlem af en betalt gruppe i det forfjamskede fjæsland (FB).

I den gruppe provokerede et andet medlem med dette opslag:

= = =

Blogpost challenge – få lavet 2 eller 17 i denne måned.

= = =

Og lige der skulle jeg måske have stoppet mig selv, men i stedet lovede jeg højt og helligt, at jeg ville lave 1 blogpost om dagen, så jeg må vel igang.

Kopiér, tjek.

Opret blogpost, tjek

Indsæt tekst fra email, tjek

Publicer, tjek

Done.

Så let er det at lave en af dine emails om til en blogpost, der sagtens kan tjene dig vel i søgemaskiner og deles på sociale medier, hvor den kan skaffe dig nye læsere/leads, der bliver nysgerrige og tilmelder sig, når de lander på din hjemmeside. Og det er en af de mange what-to-do's, som vi dyrker i Fearless fra 1. april, når der er Lead Battle – hvilket betyder gadekampf med det kyniske formål at skaffe nye leads til din liste.

Så er det bare lige, hvordan du gør det bedst.

Det er naturligvis ikke helt ligegyldigt.

Og jeg har nogle bud på, hvordan du kan gøre det uden at gå kold undervejs....

Blogposts har for eksempel for min kvinde Tanja været en ganske effektiv måde at skubbe trafik til hjemmesiden. Det samme gælder for Trendhim, hvor jeg dvæler i dagtimerne, her kalder man det artikler, men det er jo ligegyldigt. Det fede er, at de for evigt lever på din hjemmeside og kan give dig alle mulige former for indtjening.

Og hvis du gør det rigtigt, kan det hurtigt blive en profitabel rutine, som du kan udføre imens du svælger morgenkaffen.

Anyway.

Tid til at snakke forretning.

Hvis du vil have min feedback og profitabel provokation i april, så så start med at skrive dig op forneden. Det er nemlig kun læsere af mine daglige emails, som får buddet.


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.