Kan Orlando Blooms stempel løfte din indtjening eksponentielt?

kan-orlando-blooms-stempel-loefte-din-indtjening_mortenspindler_20220317

»Morten, jeg er lige blevet ordblind.«

Jeg kiggede med en skævt smil på drengen, som sad på passagersædet ved min side. Men han tog ikke pis på mig, tværtimod – det var dog først, da han tilføjede et ord på 4 stavelser, at jeg forstod den rette sammenhæng...

»Altså, jeg er lige blevet KONSTATERET ordblind«.

En test i skolen havde vist, at han med nød og næppe kom under spærregrænsen til de ordblindes univers, og derfor kunne få en masse forskellig hjælp til indlæring.

* Gratis lydbøger.

* Mere tid og hjælpemidler til eksamen.

* Og hvad-har-vi af andre ting.

Ikke dårligt, vel?

Drengen HAR nemlig svært ved det med ord, så enhver hjælp er velkommen, men her er det allerbedste ved det hele... Drengen så det som noget POSITIVT, at han havde fået det der »stempel« på sin ryg. Og med DET mindset havde han forvandlet et problem til noget, der (resten af livet) kan give ham medvind på cykelstien.

Tag nu for eksempel Orlando Bloom.

Han siger sådan her om sin orblidhed (forkortet af redaktionen):

= = =

»The challenge of dyslexia is something you can make a reason to be a winner in life«.

= = =

Orlando Bloom, der er kendt fra Ringenes Herre (Legolas) og Pirates of the Caribbean, har en formue på 40 millioner dollars, så han har noget af have ordene i.

Der vil selvfølgelig være dem, som siger:

Ja, det er fint – men der skal også være lidt held i sprøjten, alle ordblinde kan jo ikke blive højt betalte skuespillere.

Og de ville have ret i deres pessimisme.

Og således støder jeg dagligt på mennesker, der ikke kommer videre med deres drømme fordi de tror på historien om, at deres specielle livsvilkår gør det umuligt at nå drømmene.

Well, well.

Jeg kan ikke redde dem alle fra pessimismens dybe sump, men jeg kan empower dem, som drømmer om at få sat gang i noget lead-gen-frenzy og ikke har noget imod at investere 20 kroner om dagen i læring og commitment... Jeg taler om mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere, Fearless, hvor vi i april måned har fokus på at skubbe leads ind i butikken.

Og uanset hvilket stempel DU måtte have på din ryg... ordblid, sukkersyg, dreamer, grynter eller optimist, så kan det blive en profitabel måned for dig, både på kort og langt sigt. I august 2014 lavede jeg fx sådan en lead-battle-ting for Tanja, og inden året var omme, havde hun tjent 350.000 på de leads (kort sigt). Efterfølgende har hun løftet sin omsætning eksponentielt med nogle af de leads og flere, som hun har samlet i mellemtiden (langt sigt).

Er du frisk?

Så start med at skrive dig op forneden. Det er nemlig kun læsere af mine daglige emails, som får buddet.


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.