Livet i overhalingsbanen: Nul tegn på højre intelligens

livet-i-overhalingsbanen-nul-tegn-paa-hoejre-intelligens_mortenspindler_20220314

True story.

Jeg er ret glad for, at jeg havde aktiveret den adaptive fartpilot på min eGolf, for pludselig bremsede alle biler foran mig på motorvejen, og jeg tror ikke, at jeg havde nået at stoppe uden automatikkens hjælp. Systemet trådte til med tysk punktlighed og bremsede bilen ned så hurtigt at jeg fik lidt røde kinder og hjertebanken.

Pyh.

Men så igen kan man jo spørge sig selv lidt Matrix-agtigt; ville jeg have holdt større afstand, hvis jeg ikke havde slået automatikken til?

I don't know.

Men jeg ved, at jeg de næste 45 minutter skulle pines mentalt af utallige bilisters inkompetence i uvante situationer... Der var kø på grund af et trafikuheld ved Hedensted, og her er blot en smagsprøve på den terror, som stupide tumber på motorvejen trak mig igennem...

* Lastbiler, der holdt 40-50 meters afstand, fordi... nu hvor vi kører med 5 km/t kan vi da lige så godt gøre køen MEGET længere.

* En Audianer, der pludselig trak ud i højresporet, hvor der var masser af plads (i modsætning til overhalingssporet) – og det var sådan set en udmærket idé, for så kunne vi jo udnytte pladsen på motorvejen bedre – og således fulgte jeg trop. Men ak. Så snart han havde ramt det højre spor sagtnede han farten betragteligt som om det var farligt at trille roligt forbi dem i overhalingsbanen.

* Og så... hver gang der om lidt gang i kørslen trak stort set alle personbiler ud i venstre spor og NÆGTEDE at trække ind til højre på de mange, lange åbne stræknger imellem hul-hovede lastbilchauffører (ja, jeg er vred), der holdt overdrevet meget afstand. Hvorefter det hele gik igang igen fordi vi på den måde kun udnyttede ca. 60% af den i forvejen hårdt belastede plads på motorvejen.

Fannernedme godt, at jeg beskæftiger mig med noget andet end trafik i de fleste af mine vågne timer, ellers ville det blive fysisk. Men bortset fra det, så er automatik også godt at bruge i den disciplin de kalder e-mailmarkedsføring, og det er ikke for bleghuder at forstå, hvor stor effekten er...

For nylig lavede jeg for eksempel en opt-in-kampagne, hvor 1% af en ...MEGET... stor list tilmeldte sig en giveaway, og her er det interessante:

De fik en simpel takke-mail på autopilot.

Og den blev nummer 4 på hitlisten over bedst sælgende emails i hele Valentines day flowet, der talte over 40 emails til forskellige lister og segmenter – vores rekord-bedste omsætning op til V-day nogensinde, might I add.

Jeg kan ikke afsløre de konkrete tal, men for perspektiv:

Den ene procent af læsere var mange nok til at de fleste e-mailmarkedsførere ville blive grønne af misundelse. Det fortæller jeg kun for at give dig et billede af, hvor pålidelige data, vi taler om her... (MEGET).

Og når en email, der »kun« går ud til 1% af dine læsere sælger BEDRE end de fleste andre emails, som til 99% af en fornuftigt responsiv liste...

Så ville det have været katastrofalt at glemme den automatiske email.

Der er mange andre eksempler.

Tanjas yogauddannelse bliver næsten udelukkende solgt på autopilot.

Anyway.

Det er stof til eftertanke, hvis du er til den slags.

Og hvis du vil have nye leads til at holde i kø for at komme på din liste, så skal du overveje at være med i Fearless i april, for der kører vi »Fearless Lead Battle«, hvor al min fokus er rettet mod at hjælpe dig med at skaffe nye leads.

Det koster 20 kroner om dagen.

Men fordi jeg har fået en hjerneblødning og tilbyder måned nummer 2 gratis, så kan du nøjes med 10 kroner om dagen frem til 1. juni.

Nul binding.

Masser af vinding.

Og lige meget hvor stærkt det går, så behøver du ikke at holde til højre – faktisk er det klogt at blive i overhalingsbanen så du holder dit momentum.

Sus vi?

Det kører vi, ja!

(Kun for læsere af mine daglige emails ⇣)


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.