Lakridserklæring fra lead-kampzonen

lakridserklaering-fra-lead-kampzonen_mortenspindler_20220310

I de første 54 år af mit liv, følte jeg mig helt sikker på EN ting.

Der bliver ikke krig i Europa.

Mellemøsten og den slags steder, måske, ja.

Men ikke her.

Og se lige, hvor meget jeg tog fejl…

Til gengæld kan jeg love dig noget helt andet og ganske fredeligt. Godt nok kalder jeg det »Fearless Lead Battle«, men det navn fandt jeg på flere år før krigen i Ukraine, og det har intet med den slags modbydelige kamphandlinger at gøre. Faktisk har jeg kørt Fearless Lead Battle 2 gange før, og metaforen dækker såmænd blot over, at vi i Fearless holder en måneds fokus på at skaffe nye leads til vores lister.

En form for kamp, der ikke har nogen ofre, men kun vindere.

Hver gang en af dine nye læsere køber noget af dig, så vinder både du og de.

Ja, her går jeg så ud fra, at dit produkt skaber værdi for dine kunder.

Så hvis du – midt i al de her lidt ørkesløse krigshistoriske vingesus – vil gøre noget godt for dig selv og dine kommende kunder, så kan jeg anbefale dig komme med til til de ufarlige, men frygtløse e-mailkrigeres slagmark.

I april får du ekstra mange lakridser.

Godbidder, der vil inspirere dig til at bygge din egen e-mailliste endnu mere indædt end før.

Så enkelt er det.

(Kun læsere af mine daglige emails, kan købe plads i Fearless – tilmeld dig forneden).


Morten SpindlerMorten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.