Klintens klogskabs kåde kindheste

klintens-klogskabs-kåde-kindheste_mortenspindler_20220320

Hvis nogen skulle spørge mig...

Hvad har du egentlig gang i?

Du skriver daglige emails om emails. Du arbejder med emails fra 8 til 4 og så tager du hjem og arbejder videre med det i min frititd. Du læser mest om emner, der er relateret til salg med emails og du drømmer om at gøre det endnu mere.

...så ville det være et legit spørgsmål.

Måske søger jeg efter et ophøjet slags form for Nirvana snabel-a-dot-com.

Den ultimative viden i og indsigt om: E-mailmarketing?

Heldigvis findes det ikke, og der er hele tiden mere at lære, hør selv det her citat fra the man himself:

= = =

»There's a rebel lying deep in my soul.

Anytime anybody tells me the trend is such and such, I go the opposite direction.

I hate the idea of trends. I hate imitation; I have a reverence for individuality.«

Clint Eastwood

= = =

De 3 små sætninger er så mættet med visdom der rammer dig og mig som små kærlige lektions-lussinger fra et livsstykke af en skuespiller og instruktør...  lektioner, du kan bruge til at gøre din markedsføring meget mere skarp og profitabel – i hvert fald, hvis du tænker blot en lille smule dybere end gennemsnittet.

Storytelling er en af de mest effektive måder at skille sig ud på.

Ingen kan fortælle din historie bedre end dig, og hvis du gør det på en underholdende måde, så vil dine læsere elske at åbne og læse dine mails – og at købe fra dem. Og detr er umuligt at kopiere eller for den sags skyld imitere. Din historie er helt unik og din personlighed ditto. I månedsbrevet, som udkommer i den kommende uge, får du konkrete værktøjer til at komme igang med storytelling og til at bygge bro fra en hvilken som helst historie til det produkt, du sælger. Jeg lærer dig med andre ord, hvordan du på snedig vis kan skrive historier om stort set ALT, uden at være bange for, om de passer til lejligheden.

Månedsbrevet får du, når du tegner abonnement på Fearless inden 1. april.

Din investering er normalt 20 kroner om dagen, men lige nu kan du få måned nummer 2 gratis, hvilket betyder, at de første 2 måneder kun koster 10 kroner om dagen.

Hvis du ikke har råd til det uden at gældsætte dig, så skal du helt klart lade være, men så står det mere end almindeligt sløjt til, hvilket så meget desto mere ville være årsag til at komme igang med at bygge en liste og skrive daglige emails til læserne.

Når du er klar til at investere i dig selv, så finder du linket nedenfor (tilmeld dig mine daglige emails, så får du mulighed for at købe adgang til Fearless).


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.