Mit nye job som ambivalent i landet, hvor løgnerne bor

ambivalent_mortenspindler_20220401

Jeg har altid haft det SVÆRT med EN bestemt ting, der lissom mange andre kære børn, har mange navne...

Usandheder.

Ironi.

Bedrag.

Løgne.

Fordrejning af sandheden.

Opspind.

Sarkasme.

Men omvendt opdagede jeg også som barn, hvordan min fars sarkasme og ironi skabte opmærksomhed og derfor har jeg haft en snert af den samme trang til at lave gas og sige det modsatte af det, jeg mente – også selvom jeg ofte har mærket direkte, hvordan det kan være pinefuldt for mine medmennesker (ind imellem) at skulle afsøge mine udtalelser (også de sande) for at mærke efter, om jeg virkelig mente dem. Folk bryder sig – helt fra fødslen – ikke om, når nogen lyver for dem, og selvom ironi og sarkasme ikke direkte er løgne i ordets mest fundamentale betydning...

= = =

usandheder, der er sagt for at føre nogen bag lyset

= = =

...så lever de i det samme land som løgne.

Det samme gør Aprilsnar.

(Denne mail blev skrevet 1. april.)

Men Morten, er der ikke noget hyggeligt over at kunne fortælle usandheder med frikort EN dag om året og se om folk hopper på dem?

Jo bestemt.

Og jeg griner også ad dem.

Men jeg er ambivalent.

For løgn er løgn er løgn.

Og princippet om, at løgne er skadelige for menneskelige relationer (og for afsenderens integritet) gælder 364 dage om året, så hvorfor skulle det ikke gælde den 1. april?

Well.

Måske ER det muligt at have en enkelt dag med undtagelsestilstand?

Men nede i Ukraine lever de konstant i undtagelsestilstand på grund af en løgnhals, som desværre har magten i Rusland, så i år vil jeg udnævne Putin til aprilsnar – og lade andre om at se, om du kan gennemskue folks røverhistorier. Fra i morgen sætter jeg gang i en næsten utrolig (men sand) kampagne, som betyder mange nye leads på mail-lister i det ganske danske landskab, og måske et par stykker i udlandet.

Indtil da...

God 1. april


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.