Matt's visdom løfter dig til stjernerne

Et af de mennesker, jeg virkelig ser op til, betragter sig selv som en ret gennemsnitlig personlighed.

Jeg er ikke enig i det synspunkt.

Men det er måske lige præcis en af årsagerne til, at jeg ser op til ham.

Selvom han har været på Mars i en af sine utallige fede film, så er han mere jordbundet end de fleste andre earthlings, jeg nogensinde har mødt, og her er et typisk citat fra fra manden...

= = =

If you can't help people, then what is the point of being succesful?

= = =

Præcis.

Det har altid været et princip i mit virke.

Jeg vil hellere hjælpe nogle få mennesker, så det virkelig batter noget – end at have en kæmpe følgerskare, der bare ser op til mig. Ikke at jeg bilder mig ind, at jeg nogensinde kunne gøre mig fortjent til at få en kæmpe følgerskare – dertil er jeg nok for meget introvert og kontroversiel. Men helt ærligt. Jeg er fuldt ud tilfreds med, at mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere kun er vokset med 6 personer over de sidste 2 måneder. Til gengæld kan jeg fortælle dig, at folk i gennemsnit holder ved i årevis, de mest trofaste har været med fra starten i 2015.

Og hvis tendensen fortsætter, så vil jeg fordoble antallet af medlemmer i løbet af 2022.

Jeg har tænkt mig at arbejde for det.

Når det lykkes, vil jeg tillade mig det ræsonnement, at jeg var en hjælp for mine medlemmer.

Du kan læse mere om skidtet på linket herunder, men i bund og grund kan du først rigtigt se, hvordan min hjælp kan komme dig til gode, når du tilmelder dig og giver det et skud. Din investering er cirka 20 kroner om dagen, men med mit intro-tilbud koster de næste 2 måneder dig kun 10 kroner om dagen.

Detaljer og booking på linket forneden.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.