Når tig-o-metret bare tjalfer da'u'a

Som dreng var jeg...

...en rigtig vandhund.

Især husker jeg, at min farmor kaldte mig vandhund, når jeg pjaskede rund i familiens swimming pool. I min tidlige barndom havde vi sådan en pøl i det sommerhus, de gamle lod opføre i Svendborg. Og da jeg var cirkus 7 år gammel fik vi sågar en helårsbolig med pøl.

Og nej.

Selvom vi ikke var tiggere, så var vi heller ikke specielt rige, men mine forældre havde jobbet nogle gode år som lærere på Ringe Kost og realskole, hvor man havde tjenestebolig og ret god løn, så de havde sparet op som banditter.

Anyway.

Jeg elskede vand, så vandhund var passende.

Dengang.

I dag skal der mere end gode argumenter til for at få mig i et svømmebassin eller et hav.

Til gengæld HAR jeg en hund, der elsker vand.

Og her til aften, da jeg lige havde givet ham en skål rent drikkevand, så slog det mig, hvor eminente sælgere de er, de der 4-benede charmetrolde med pels. Efter et par slurke kom Tjalfe-drengen nemlig hen til sin far og diskede op med sine bedrøvede pivelyde og sine mest bedårende dådyrøjne så store som tekopper.

Han tigger.

Og han er skide lige glad med om jeg lige har afvist ham 3 gange i løbet af en time.

Samme øjeblik, han dufter noget lækkert, så står han klar til at manipulere sit menneske med sin »kærlighed«.

Hvis jeg kommanderer ham væk, så adlyder han.

Men kun for STRAKS at vente på det næste tidspunkt, hvor han ser sit snit til at sætte ind og blødgøre sin far med hjerteskærende argumenter om et hundeliv i hungersnød.

Sådan...

Lidt lissom dig, når du (frygtløst) sender emails til din liste, også selvom de har afvist dig mange gange før.

Måske finder du et nyt lille twist på halen.

Eller vuf-ske du logrer kækt med din emnelinien?

Ja, lissom at der er mange dumme måder at dø på, så er der mindst lisså mange tossede måder at opgive uden kamp når du skal starte, fortsætte eller løfte salget med emails. Og hvis du er i den sidste kategori, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig...

Say vuf?

Ja, altså...

Hvis du har et godt produkt (kødben, fx) der allerede sælger. En liste, der allerede køber. Og et marked, der potentielt kan aftage meget mere... Så kunne Fearless stedet for dig. Du skal også være villig til at investere i dig selv, og her mener jeg ikke kun de godbidder du fodrer mig med for min umage (20 kroner om dagen), men din egen agaility-træning og lidt tid hver uge.

Læs månedsbrevet.

(Det tager cirka en skål mums.)

Og guf så lidt sparring.

Da lægger hunderne sig for dine fødder.

Uden at du tigger.

Plads og dæk nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.