Spindlerman giver dig styrke som Hulk

For nylig fik jeg en …lang… testimonial.

Den var flere sider tætskrevet A4.

Den var dig ikke udelukkende skrevet som en testimonial, men den indeholdt adskillige passager med smiger og ros om effekten af min hjælp. Angivelig har jeg tændt et realistisk håb om at få skabt en rentabel forretning af et projekt, som ikke helt havde løftet sig fra hobbystadiet.

Forretningen havde haft fornuftig succes.

Der var helt klart et marked for produktet.

Og vel at mærke et MEGET større marked end det nuværende salg.

Så DET fokuserede vi på igennem efteråret, og minsanten om ikke det lykkedes at rykke antallet af kunder til noget nær det dobbelte.

Anyhowsa.

Undervejs i det lange brev, som jeg i skrivende stund ikke er færdig med at konsumere, skrev kunden om nogle af de roller, vedkommende har i sin egen virksomhed.

Blandt andet togholder.

Jeg gætter på, at der skulle have stået tovholder, men så slog det mig:

Hvor kedeligt er DET udtryk lige?

Ingen gider da at holde et tov, men hvis du kunne holde et tog, så er det da vist kun Hulk og måske Thor fra Avengers, der kan give dig kamp til stregen. Og hvis DET er den effekt jeg har på mine kunder, hvorfor skulle jeg så prøve at korrigere det..?

Det kan da godt være, at Hulk laver slåfejl.

Men der er SÅ meget power i at være Togholder, at jeg fremover vil stjæle det udtryk.

Speaking of which.

Hvis du vil med i Fearless-vognen, hvor omtalte kunde sidder og lægger planer for verdensherredømmet i sin branche, så starter rejsen på linket nedenfor.

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.