Fjernbetjeningen til dit stoplys

Jeg holdt for rødt ved et T-kryds.

Det var bælgragende mørkt, og der var ingen andre biler i krydset. Længere fremme kom en vil kørende, som ikke ville kunne blive generet, hvis jeg kørte over for rødt. Alligevel blev jeg holdende, fordi lissom dig er jeg trænet til at holde for rødt, uanset om jeg er den eneste billist på gaden i landet.

Jeg overvejede et øje-sekund, at jeg helt sikkert kunne køre over for rødt.

Imidlertid blev jeg ved med IKKE at køre over, for som du sikkert selv har erfaret, så er skæbnen blidest mod dem, der har sikre vaner i trafikken. Der er med andre ord større chance for overlevelse på den lange asfalt, hvis man vænner sig til at holde for rødt. Men imens jeg holdt der og dyrkede de gode vaners vane, slog det mig, hvordan de fleste mennesker undlader at rykke på deres drømme fordi der hele tiden er et rødt lys, der skal holdes for.

De kommer ikke til samtale på de fede jobs, fordi...

Det kræver en umådeligt stor indsats i jobsøgningen, og hvad nu hvis man alligevel ikke er kvalificeret?

Så er det jo ikke umagen værd.

De får aldrig rigtig skrevet noget på den bog, fordi de tror, at inspirationen skal komme af sig selv.

Eller motivationen for den sags skyld.

Så de holder for rødt for evigt.

Også selvom sandheden er en ganske anden.

Når du gerne vil opnå en eller anden drøm – eller vil væk fra noget trælst for den sags skyld, så skal du såmænd bare sætte dig ind i bilen og køre (læs: sæt igang).

Inspirationen kommer til dig senere.

Når du er igang med alle de ting, der kan flytte nålen i din forretning.

Og det er her jeg kommer ind i billedet.

For folk kommer typisk til mig, når du løber panden imod en mur med markedsføringen (især med emails), som for mange mennesker er et kæmpe rødt stoplys. Min opgave er at klæde dig på til at se grønt, hvor andre ser rødt.

Detaljer og tilmelding på linket forneden.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.