Optimisten, der ikke troede på sine mål

Hvis mine efterladte…

…skal skrive ET bevinget ord på min gravsten, når jeg en gang om mindst 100 år modstræbende må stille sutskoene fra mig og overlade stafetten til yngre kræfter, så bliver det næppe:

Pessimist

Alligevel kaster jeg mig fra tid til anden ud i projekter, som jeg ikke selv tror på, at jeg kan gennemføre.

Eller rettere.

Jeg tror, at der er mindre end 50% chance for, at jeg kan få projektet helt i mål.

Et eksempel.

I skrivende stund lægger jeg sidste hånd på en ambitiøs Valentines Day kampagne i Trendhim, der vil køre 2 uger ind i februar. Det bliver en giveaway, hvor listen kan tilmelde sig med ET klik i en række emails. Jeg ville oprindeligt også have kørt en (lead-gen) annonce på Facebook/Instagram for at samle nye læsere op til nævnte giveaway. Men fordi jeg ville SÅ meget nyt med kampagnen, blev der ikke tid og kræfter til en lead-gen. Og selvom det irriterer min blindtarm en smule, så blev det mit offer for at bygge en giveaway-kampagne til vores i forvejen store liste – en kampagne, der gerne skulle 10-doble salget fra sidste år.

Ja.

Mit mål er at sælge 10 x så meget pr. læser som ved samme kampagne sidste år.

Det er ambitiøst, og jeg »tror« ikke helt på, at jeg kan nå det.

Men det faktum, at jeg har et umuligt mål, løfter mig mentalt ud af middelmådighedens ulidelige sump.

Jeg bliver nødt til at lægge mig hårdt i selen, hvis jeg skal have en kinakvindes chance.

Og yde mit bedste.

Intet mindre.

Anyway, brug den information til hvad du vil.

Og overvej så, om du vil lære (mere om) e-mailmarketing af en, der i et årti har sat sig umulige mål med skidtet – i dusinvis af brancher – og har skaffet sig selv og andre et godt levebrød undervejs.

Vi ses nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.