Vandt du?

Det er måske…

…en af de mest effektive emnelinier, jeg nogensinde har brugt. Og den kan formuleres på mange måder, her nævnte jeg blot den mest simple.

Anyway…

Den er mest effektiv, hvis 3 kriterier er til opfyldt.

Nummer 1

Din læser ved, hvad du snakker om. Hvis hun ikke aner, hvad hun kan vinde, er den formentlig mindre effektiv.

Og 2, hvis det hun kan vinde er værdifuldt i hendes verden. Udlodder du en gaspatron til en terrassevarmer, er det pænt ligegyldigt, hvis hun end ikke har en terrasse.

Indlysende siger du?

Tja.

Men så tjek det tredje kriterie.

Hun har skrevet sig op til din giveaway netop fordi hun gerne vil vinde et af dine produkter.

Også indlysende?

Ja, måske.

Men uanset hvor indlysende en teori eller en idé er, så kan du alligevel aldrig vide, præcis hvor godt den virker før du tester.

Og her er årsagen til at jeg pludrer om det.

Jeg bruger 80% af min vågne tid på at tænke over, arbejde med og teste forskellige idéer til at optimere salget med emails. Og den vigtigste læring, jeg har fået igennem årene er den her: Det der virker i dag, virker ikke nødvendigvis i morgen. Det er også en af årsagerne til, at jeg udgiver et månedsbrev i stedet for en stor og tyk bog. Jeg lærer hele tiden nyt og tingene forandrer sig dynamisk i real-tid.

Så bøger er dårlige, eller hvad?

Næh.

Og jeg udgiver mindst 2 af slagsen i år.

(Som abonnent på mit månedsbrev får du en klækkelig rabat på bøgerne.)

Men månedsbrevet er dynamisk, og med det kan jeg konstant fodre dig med nye idéer og resultaterne af de mange idéer og strategier, jeg løbende tester – samt principper, jeg lærer. I øjeblikket kører jeg for eksempel en Giveaway, hvor der er daglige præmier.

Er det en god idé?

Det får vi helt sikkert svar på, for jeg tester det på en liste, der er større end de fleste nogensinde kommer til at arbejde med.

Men den største vinder er dog du, der investerer i dig selv og gør noget ved din egen e-mailmarkedsføring.

Starter nedenfor.


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.