[Del 1] Den perfekte skeletdans

Min datter er lam i roen.

Eller rettere.

Hun har en lammelse i ansigtet, som de færreste lægger mærke til.

Troede du lige, at jeg hånede min egen datters intelligens?

Tværtimod.

Hun er ikke helt tabt bag en eGolf, skulle jeg mene.

Hør selv her.

For nylig brugte hun sin ansigtslammelse aktivt til at få job i en butik, hvor hun skal smile til kunderne (hvilket er svært, når ansigtets muskler ikke helt vil det samme som dig). Og hun gjorde det i en noget nær perfekt udøvelse af et helt specielt salgsprincip, jeg kalder skeletdansen. At være ansigts-udfordret ville stort alle andre betragte som en ULEMPE – men hun vendte det til en fordel.

Og du kan lære at udnytte det samme princip – også når du skriver e-mails.

Jeg vender tilbage med mere om historien, når jeg skamløst vil forsøge at sælge dig en lille skelet-dans-pakke i løbet af de kommende dage.

Link nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.