Må jeg spørge, hvorfor du ikk e-flyver?

Sådan skrev en hyggelig fyr foreleden som reaktion på at jeg havde smidt en kommentar under hans opslag på linked in. I opslaget bedyrede han, at han lige havde kørt til sydens varme i en elbil, og at det havde betydet et 15 gange højere klimaaftryk, hvis han havde fløjet.

Og iøvrigt havde han ikke fløjet siden 2019.

Jeg skrev, at det også gjaldt for mig, og at jeg måske aldrig kommer til at flyve igen.

Og det var så her, han gerne ville vide hvorfor.

Jeg svarede ærligt:

= = =

Jeg har 6 børn. 2 som bonus. Og hver gang jeg flyver, opbygger jeg en klimagæld, som de skal afdrage på. Det vil jeg ikke være bekendt.

= = =

Og jeg mener det.

Det betyder dog ikke, at du skal gøre det samme. Jeg synes, at det ville være flot og fantastisk, hvis du gjorde. Men valget er dit, og hvis du er som folk er flest, så har du sikkert ikke lyst til at committe dig til HELT at lade være.

Og peace med det.

Omvendt synes jeg, at folk burde sende flere mails i en flyvende fart, men hver gang jeg præsenterer et oplæg for en kunde, hvor mange emails er en del af planen, så overrasker det mig, hvor stor modstand folk har på det. Som om det gav oversvømmelser eller andre former for katastrofer, hvis nogen skulle trykke afmeld.

Sagen er bare den, at antallet af gysser du tjener med dine emails næsten altid er direkte forbundet med antallet af emails du sender – hvis blot du gør det nogenlunde godt.

Og gør du det knaldhamrende...

Ja så kan du skyde papegøjen, så at sige.

I april måned kan du få min sparring til at samle nye profitable leads op og proppe dem ind på din liste.

Det foregår i Fearless.

Tjek linket foreneden.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.