2-stens-Morten slår til igen

True story

Da jeg i 19-hundrede og grønlangkål skulle hjælpe min karate-sensei med at flytte, fik jeg tilnavnet 2-stens-Morten fordi jeg bar to store fortovsfliser ned fra 2. sal, og lad mig tilføje... i stedet for at tage dem en flise ad gangen (sådan som Sensei ellers havde foreskrevet) så bar jeg dem begge på en og samme tid.

Det er der sådan set ikke noget særligt mærkværdigt ved.

De var tunge.

Men heller ikke så tunge, at det var en umulig opgave.

Og sådan er det også, når vi snakker salg med emails.

Jeg vil vædde næsten hvad det skal være med, at de fleste e-mailmarkedsførere kan fordoble deres salg med en fokuseret indsats. Og her taler jeg ikke blot om små lister, der i forvejen sælger så lidt, så en fordobling ville være triviel. Nej, jeg taler om selv store forretninger, som mener at have en fornuftig omsætning med emails.

Jeg har for således fordoblet salget på 2 forskellige fronter over det seneste år.

Jeg kan ikke fortælle dig detaljerne.

Men det er omsætning for millioner.

Og hvis jeg kan, så kan du også.

Det er nemlig ikke raketvidenskab.

Jo, det kan være svært at finde ud af, præcis hvor man skal sætte ind for at øge omsætningen, og det kan i nogle tilfælde kræve lang tid og mange eksperimenter – i andre kan det gøres hurtigt og enkelt. Men her kan jeg så hjælpe dig, og i april hjælper jeg min lille TRIBE af ambitiøse e-mailmarkedsførere (Fearless) med at gøre en seriøs indsats for at fordoble deres e-maillister (eller i hvert fald forøge dem betragteligt).

Nyt blod på listen er et fornuftigt første skridt på vejen til at øge omsætningen med emails.

Slå til inden den 1. april for at få det hele med.

Detaljer og tilmelding forneden.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.