Tomme skokasser = fælt ecco

Så nu...

...har Carlsberg heldigvis besluttet at trække sig helt ud af Pruttins vodka-RUS-land.

Det manglede også bare, for selvom det er synd for de menige russere som nu mister jobbet, så er der ingen anden vej. Deres leder er en rat-shit-crazy diktator, og nu falder konsekvensen hårdt. Det er synd, ja. Men hensynet til Ukraine er vigtigere.

Punktum.

Og så går der formentlig (og forhåbentlig) ikke længe før Ecco mærker varmen fra kogepladen under deres renomé og følger trop. For hvem kan forsvare at handle med et land, der angriber og dræber vores naboer? Anyway, jeg går normalt ikke så meget op i politik, men jeg er (som du nok kan forstå) stædig som et æsel når det kommer til principper.

Det blev jeg også mindet om for nylig, da min ven og ekskollega Morten Vadskær kørte ned til Ukraine sammen med nogle andre hverdagshelte og hentede ukrainske flygtninge i 3 minibusser.

Hør bare, hvad min hjerne tænkte ved sig selv:

= = =

Det vil jeg helt sikkert også gøre så snart som jeg kan få det til at hænge sammen personligt og økonomisk.

= = =

Og det er ikke snak så tom som skokasser fra den Sønderjyske koncern, der i skrivende stund stadig sender penge til Rusland, og derfor har mistet mig som læser, følger og trofast kunde igennem mange år...

Nej.

JEG mener det.

I april gør jeg også noget ved vores e-maillister, både mine egne, Tanjas og dem's der er med i Fearless.

Og hvis du ikke er med?

Så kan du nå det endnu.

Nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.