Hvordan at være produktiv og ting

Findes der en langsommere måde at forfatte en email, end ved at skrive den på en smartphone?

Det er næste ulideligt.

Denne email blev for eksempel startet på mobilos, men skrevet færdig på en Mac, og der er ganske enkelt himmelråbende forskel på tempoet når den her garvede blindskrift-nørd klapper løs med alle 10 fingre – sammenligned med at tappe med 2 tommelfingre på ajPhone.

Jeg tror umiddelbart, at jeg det går 3-4 gange hurtigere på Mac'ens tastatur, måske mere.

Men her er årsagen til, at jeg alligevel ofte skriver emails på min iPhone.

Den er med mig overalt.

Og jeg bruger ikke mange timer på sociale medier eller Facebook.

Ej heller på nyheder eller aviser.

Men når jeg (adskillige gange om dagen) har et ledigt øjeblik, så skriver jeg løs på forskellige artikler og emails.

Eller noterer idéer ned i min Evernote.

I vaskehallen.

I køen på motorvejen.

Når jeg skal sove (det trætter så dejligt at skrive).

Og masser af andre situationer, hvor det ikke er muligt at komme i nærheden af en Mac.

Hvis du tog DET tip til dig og implementerede det lige så fanatisk som yours unholy, så ville du formentlig kunne øge din produktivitet markant, og det er langt fra første gang jeg skriver om dette lille life hack, men alligevel har ingen nogensinde fortalt mig (eller demonstreret for mig), at de gør det samme.

Nogen burde skamme dem ud.

Anyway, brug det tip til hvad du vil.

Og hvis du vil investere i dit eget commitment, kan du overveje Fearless, hvor mine erfaringer bliver destilleret ned til noget, du kan implementere LIGE NU. For eksempel her i april, hvor der både kommer et månedsbrev og en online-kursus (eller måske snarere en workshop), som medlemmer har fri adgang til... Fearless Lead Battle.

Detaljer om Fearless på linket nedenfor.


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.