Mental medstorm til emailbåndet

Hvis du gerne vil booste din evne til at skrive hurtigt, så kan jeg varmt anbefale at musik.

Tag mig, for eksempel.

Jeg går helt 10 kilometer pr. arbejdsdag – og gerne mere. Min rekord på en arbejdsdag er over 30 kilomenter, og når jeg skal gå så langt, bruger jeg altid musik i ørebøfferne som mental medstorm på gåbåndet.

Der er ingen tvivl om, at gå-ning øger blodcirkulationen i knolden, og det er med til at booste min produktivitet.

Men selv uden gåbåndet, kan musik noget i forhold til at sætte sprut i skriveriet.

Og min produktivitet har lige så sikkert øget min værdi på markedet, så jeg (uden at prale) kommer til mindst 1 jobsamtale, hver gang jeg skriver en ansøgning – og faktisk bliver kontaktet med jævne mellemrum af jobkonsulenter (2 styk alene i årets første 3 måneder).

Anyway, lad os bare tage en enkelt strofe fra et af de numre, som inspirerer mig i dagligdagen...

Fra Daltons perle-album »Var her« skal vi høre Allan Olsen synge et vers fra sangen, der også passer til yours unholy:

= = =

Jeg passer ingenting nu til dags, medmindre det passer mig

= = =

Er det ikke konge?

Og sådan er det også, når du får magten over din e-mailmarkedsføring.

Det giver nemlig økonomisk frihed, og deraf følger følelsen af magt – men ikke den onde slags magt, som diktatorer dyrker. Nein, jeg taler om den gode magt, som kommer af at slippe bekymringer fordi du har dit på det tørre. Og lige nu, hvor det hele egentlig går meget godt, så lægger jeg mig ekstra i selen for at polstre vores lister, så vi kan sikre os imod lavere konjunkturer, som næsten helt sikkert kommer i kølvandet på Putins invasion.

Hvis du vil, kan du være med.

Men du skal beslutte dig inden længe, hvis du vil have glæde af Aprils Lead Battle i Fearless. Inden længe lukker jeg for tilmelding, og bliver skidtet til et online-kursus, som du skal betale ekstra for.

Your call.

Guldkorn nedenfor.


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.