R*ssisk urin på falske

Jeg er flov.

Når jeg ser på ukrainske børns ansigter forvredet og forstenet af det afgrundsdybe svigt, så er jeg flov.

Flov på de voksnes vegne.

På menneskehedens ditto.

Og selvom det stadig giver mig lidt håb at, hvordan min egen søn på snart 7 kan kluk-grine sig til krampe, når blot man nævner ordet tis eller prut i en sætning, så forstærker hans smittende livsglæde et eller andet sted også min egen skuffelse over, at vi ikke kan undgå krig SÅ mange år efter at vores bedsteforældre oplevede Nazitysklands uhyrligheder og i kor sagde »ALDRIG MERE«.

R*ssernes opførsel i Ukraine er ikke bedre.

Og lissom med Hitler er det nu EN falsk spyflue, der er ophavet til alt dette gylle.

Langt fra alle russere støtter P*tins invasion og en meget stor del af dem, som siger at de gør, er formentlig blevet skræmt til at samarbejde med et system, der skiller sig af med kritikere hurtigere end en dansk husmoders fluesmækker kan klaske 2 fluer med samme smæk.

Well.

Det er noget p*s

Og meget apropros, så drømte jeg om det her til morgen, da min søn ubemærket var kravlet op i sengen til mig. Pludselig blev jeg vækket af at der blev vådt i sengen, og jeg måtte selv kluk-grine en lille smule. Jeg var blevet revet tilbage til hverdagens små problemer, som er et privilegie vi muligvis begynder at værdsætte mere, når vi ser hvor forfærdeligt det er at være barn et sted nede i Europa lige nu.

Jeg ved ikke med dig, men når jeg i den kommende tid samler nye leads ind og skaber salg ud af det blå, så vil en del af overskuddet blive brugt på at hjælpe Zelensky & Co.

Hvis du vil have min hjælp til den første del (leads & profit), så er der ikke så meget pis.

Bare tjek linket forneden, før det er for sent.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.