Myten om knæet og den skrøbelige liste

I Tanjas branche…

(Hun er mor til min ene søn og mine 2 pap-børn)

…er vi begavet med ufatteligt mange myter, som er perfekt foder til markedsføring med emails.

Igennem de seneste 8 år har vi således solgt masser af pladser ved at skrive polariserende emails og blogindlæg, der går direkte i kødet på myter og new age bull shit, som mange desværre er tilbøjelige til at sluge råt fra selvudnævnte GRU-ruer. Men der findes heldigvis også en masse, som gerne vil høre sandheden... Folk, der – lidt lissom Neo i filmen The Matrix – har en underlig fornemmelse af al der er noget uldent ved alt frelste pladder om at man ikke kan være et godt menneske (og slet ikke en yogi), medmindre man tilsidesætter alt andet for at kunne dyrke yoga, meditation og plastre sin Instagram til med billeder af skidtet 7 dage om ugen og får kramper i øjenlågene, hvis nogen blot TALER om at spise kød.

I stort set alle markeder findes der nemlig typisk flere ekstremer, som alle har modpoler.

Eller set i et e-mailmarkedsførings-perspektiv:

Hvis nogen HADER det du skriver, så er der også nogen som ELSKER det, og vice versa.

Du kan ikke få den ene uden den anden.

Men du kan dog godt – i nogle tilfælde – undgå begge dele, hvis du IKKE skriver ret meget, eller hvis du er kedelig.

Anyway.

Apropros pseudo-videnskab og myter i yoga, så kom vores søn Thor kom hjem fra skole og berettede at de havde lavet yoga i en gymnastiktime.

Stolt kunne han meddele, at han havde korrigeret læreren, da vedkommende havde instrueret dem i IKKE at sætte foden på knæet i stillingen »træet«.

Det er nemlig rendyrket sludder.

Medmindre man er EKSTREMT skrøbelig (siger fysioterapeuten her i baggrunden) vil det snarere styrke knæets muskler og give ekstra stabilitet, og i VÆRSTE fald vil det være helt uskadeligt.

Alligevel vil hober af yogalærere blive ved med at gentage det 'tip' som papegøjer, der ikke aner, hvad ordene betyder og hvorfor de siger dem – de gentager ukritisk, hvad de har hørt andre sige, fordi så 'føles' det som om, at man er med i en flok af ligesindede, som VED noget om det de beskæftiger sig med.

I dette tilfælde er det uskadeligt.

Men i mange andre yogastillinger kan den slags vrøvl give skader.

Iøvrigt kan det også overføres til markedsføring med emails.

Folk siger:

Du må ikke stikke næsen frem, for det giver afmeldinger.

Mja...

Men det er en STYRKE for din liste at dine læsere er VILDE med det du skriver og at de skrøbelige snefnug ryger ad pommeren til.

Man kan sige, at du sætter foden på knæet, når du skriver noget, som begejstrer OG forarger.

Og når du bliver god til at 'udrense' de læsere, som ikke hører hjemme på din liste, skal du naturligvis også have tilført ekstra blod til listen.

Nye læsere.

I denne weekend holder jeg Lead Battle Workshop i Fearless, hvor alle som gider, knokler med at skaffe nye leads til listen.

Det bliver online.

Og hvis det ikke bliver profitabelt, må du kalde mig Mads.

Har du lyst til at være med?

Så skal du tilmelde dig nedenfor i dag – det koster 20,- kroner om dagen (uden binding), men lige nu får du måned nummer 2 gratis, så i 2 måneder det kun 10,- kroner om dagen.

Max wow-effekt, skulle jeg mene (målt på din fortjeneste, hvis du GØR hvad jeg siger).

Guldkorn nedenfor.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.