Guld-lektionen fra tosserne derovre

Jeg kniber mig selv i armen.

Kan det være sandt at de der kugleskøre amerikanere nu har kørt sig selv helt derud, hvor man må acceptere lovløshed omkring kvinders kroppe? Hvis højesteret får det som de gerne vil have det, så vil det i nogen stater blive virkeligheden, at en mand kan voldtage en kvinde og hun vil derefter blive tvunget til at føde hans barn fordi det spæde fosters ret til at udvikle sig til et menneske kommer før kvindens ret til at bestemme over sin egen krop og sit eget liv.

Det illustrerer med al tydelighed at USA på ingen måder er et forbillede ud i frihed og menneskelig trivsel.

* De er i stand til at fremstille avancerede teknologier.

* Sende mennesker til månen og snart Mars kan de også.

Men når vi taler om de mest basale principper for at drive et moderne demokratisk samfund, så er de forenede blufnumre (USA) på et PINLIGT kravlestadie.

* Hjemløse myldrer rundt overalt.

* Millioner af mennesker har ingen sygesikring.

Og listen fortsætter i det uendelige.

Alligevel kan vi lære rigtig mange gode ting af tosserne fra den anden side af dammen, ikke mindst når det kommer til markedsføring med emails. Til fredagsslik i morgen får du et tip, som jeg har lært af en amerikaner, og med det tip alene har vi solgt mange pladser på Tanjas yogauddannelse.

Indtil da, kan du tjekke mit salgslink forneden ud... (kun for læsere af mine daglige emails, skriv dig op nedenfor ⇣)


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.