Damens liv og salg reddet på autopilot

Kaboom.

Jeg nåede kun lige at flytte foden over til bremsen før min eGolfs automatiske bremsesystem satte ind og blokerede alle 4 hjul, så jeg fløj tilbage i sædet og bilen holdt stille på et split-sekund. Jeg havde lige sat i bakgear og var begyndt at trille ud fra parkeringspladsen ved Fakta, da en ældre dame spankulerede forbi bagved bilen i hurtigt trav. Inden jeg satte mig i bilen havde jeg tjekket visuelt og gjorde det samme i bakspejlene før jeg begyndte at køre, men det er så godt som umuligt at gardere sig imod at nogen suser ind bagved bilen fra blinde vinkler.

Det kan så undre mig, at damen var frygtløs nok til at gå ind bagved en bil, der havde baklyset tændt.

Og så kunne jeg forstå, hvis det havde været en af de mange unge mennesker, som går rundt med hovedet under armen og al deres opmærksomhed i skærmen på en stupid-phone.

Men nej.

Det var blot en dame, det tilsyneladende ikke var bange for at blive kørt over.

Heldigvis blev hun reddet af automatik, foruden hvilken hun måske nu havde været færdig med fyrre.

Suk og pyh.

Men meget apropros, så pludrede jeg i går om et tip, jeg har brugt til at redde røven på vores egen økonomi – eller rettere, jeg bruger det konstant til at malke salg ud af flere lister, og ja...

Også på autopilot.

Tjek tippet ud i min seneste »fredagsslik« på fjæsen, det tager kun 3 minutter af din kostbare tid.

Du bliver ikke svensk indendørsmester i skidtet af at se videoen, men hvis du er opmærksom, kan du i hvert fald forstå princippet.

Og det er første skridt på vejen før du kan have gavn af at lære de 3 s'er:

* Strategi

* Taktik

* Teknik

– og lækkert hår.

Tryk dig ind til opslaget via linket her:

FREDAGSSLIK

(⇡ på Facebook)

Husk iøvrigt, at du kan tilmelde dig Fearless indtil i morgen, hvor vi dyrker både principper og de 3 s'er (gælder kun læsere af mine daglige emails, tilmelding nedenfor ⇣)


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.