Subject: Been there, snabel-a-done that

20220514_beenthere

Det kan jeg ikke ALTID sige, men ofte. For jeg HAR prøvet rigtig meget, og lad mig bare indrømme det... Jeg HADER når en e-mailkampagne ikke går, som jeg havde forventet.

Og DET har jeg prøvet MASSER af gange.

Faktisk – to be honest – har jeg aldrig nogensinde oplevet, at en kampagne gik som jeg havde forventet, men det ER da klart sjovere, når man sælger for FLERE grunker end budgettet.

Når det så er sagt...

Så er det ikke min evne til at sælge på kommando, der er årsagen til, at det ikke længere sker at mine forventninger IKKE bliver indfriet. For jeg kan naturligvis ikke sælge på kommando, hverken sand i Sahara eller øl i Rus-land. Jeg er blevet bedre til det med årene, men det er ikke årsagen.

Der er i stedet sket den forandring, at jeg ikke længere forventer noget.

Jeg kan formode og antage.

Tro og håbe.

Men jeg forventer ikke noget.

Det kan synes som en lille, næsten uanseelig, forandring, men det har gjort mig væsentlig mere frygtløs og risikovillig. Forventninger er i bund og grund en pestilens, så jeg er mere end begejstret over at være sluppet af med skidtet.

Det har dog ikke altid været sådan.

Hør selv her...

Da jeg for mange år siden skulle sende min første kommercielle e-mail til en lille liste, havde jeg store forventninger om, at jeg kunne lokke nogle af modtagerne til at sige ja til et møde med mig om, hvordan jeg kunne hjælpe med deres markedsføring.

Det eneste problem..?

Well.

Der var mange problemer, men der var især et stort problem, som var hovedårsagen til, at jeg ikke fik solgt en sk*d med den kampagne, faktisk fik jeg ikke nogen form for reaktion fra en eneste læser. Til gengæld lærte jeg en vigtig lektion. Søndag den 15. maj fortæller jeg om kampagnen og lektionen i en lille live video på fjæseren.

Be there.


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.