Tog-bus-pendlerens tillærte visdom

20220522_pendlervisdom

Min største søn jobber det samme sted som din gudeløse vært...

Men lidt som i en gammel ungdomssang, så tager han på arbejde når far kommer hjem og når knægten kommer hjem så sover hans far.

Eller noget i den retning.

Han har nemlig job i fritiden på lageret i Trendhim, hvor en masse gæve Warehouse Warriors sørger for, at flere tusinde ordrer – eller cirka en million om året – bliver sendt afsted med så lille en fejlmargen som over hele hovedet muligt.

Og på den lørdag, hvor disse ord faldt sagte fra mit tastatur, havde han allernådigst spurgt, om han måtte være så sød å bede om at blive kørt, da DSB havde valgt at lave spor-arbejde, så i stedet for 20 min i toget skulle han bruge en time i en tog-bus.

Og hvis du ikke kører med tog ret tit...

En tog-bus, er ikke en togvogn med gummihjul, men blot en bus der er sat ind som erstatning for et tog, der ikke kører.

Det oplever man med jævne mellemrum, når man pendler med DSB's fut-tog – ikke at jeg bebrejder den gamle etate, det er blot en konstatering.

Det er formentlig ikke nogen smal sag at drive en jernbane.

Anyway.

På vej til Horsens betroede drengen sine planer for dagen, som jeg hermed bringer for at du forstår dagens pointe:

Kl. 8-15, arbejde i Horsens

Kl. 16-17, musikforestilling i Vejle med Farmor

Kl. 18-23, fest med venner i Skanderborg.

Jeg gloede vantro på drengen.

Jeg har glemt, hvor tids-optimystisk man er som grønskolling – og først når man (som undertegnede) kommer hen i den tidlige del af sin første ungdom begynder at forstå, hvordan den slags hektiske planer (på forhånd) er dømt til gå i skudder-mudder.

I hans plan var der således hverken plads til toiletbesøg.

Et lille hvil.

Eller spisepauser.

Så efter lidt forhandling med fornuften skar han musikforestillingen væk, og så blev drengen pludselig rolig og tryg ved dagens program. I skrivende stund er han på vej tilbage... fuldkommen udmattet... og formentlig glad for, at han skar den mest hektiske del af sit ambitiøse program væk.

Hvor jeg vil hen med beretningen?

Well.

Når du driver forretning og markedsføring, vil du formentlig ind imellem have stået i samme situation. Alt for mange projekter, og så er det godt at have nogen, der kan hjælpe dig med at blive groundet i at du kun har SÅ mange timer i døgnet. Det vigtige er ikke, HVOR mange aktiviteter du får klemt ind i dit program, men HVILKE aktiviteter, du fokuserer på.

Hvis du har brug for sparring, så kan et abonnement på Danmarks eneste magasin om e-mailmarkedsføring måske være noget for dig.

Her kan du nemlig få 12 minutter målrettet og forberedt sparring om søndagen.

Du vil blive forbløffet over, hvor effektivt det kan være.

Og effektfuldt.

Du kan tjekke linket forneden* og i øvrigt have en fortryllende morgen, dag eller aften – alt efter, hvornår du læser dette.
(*kun for læsere af mine daglige emails, tilmelding nedenfor)


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.