Sådan flyver du salget over Everest

20220720_everest

Hver dag beder jeg vores yngste søn Thor om en tegning.

Og hver eneste dag får jeg noget, jeg ikke har set før.

I skrivende stund har jeg således fået en bil med vinger, der – uden det mindste besvær – er i færd med at flyve hen over Mount Everest.

Thor ved ikke, at den slags er urealistisk, så han tegner bare løs.

Han ved heller ikke (endnu), hvor meget det minder om livet omme i virkeligheden, og om hvordan de fleste mennesker kvæler deres egne idéer før de har fået vinger, simpelthen fordi de ikke er realistiske.

Et eksempel?

Da jeg for 10-12 år siden fornemmede, at e-mailmarkedsføring kunne være min fremtidige gebet, var der mange som løftede et øjenbryn eller 2. Det kunne måske være et fint supplement, men leve af det kunne man næppe. Siden har jeg bygget vinger på min email-auto og skruer i dag millioner af kroners omsætning ud af store og små lister.

Jeg hjælper også andre med at gøre det samme i min lille flyveskole med det urealistiske navn:

Fearless.

Til september åbner jeg atter for en lille flok nye ambitiøse aspiranter.

Let's grow some wings, shall we?


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.