Backup-trolden i mig

Ind imellem kan jeg bare ikke holde min fede kæft.

Især hvis en eller anden trold skriver noget i retning af »Ukraine har også været slemme ved det russiske mindretal, så Rusland gør kun, hvad de skulle have gjort for længe siden«…

Ja, så bliver jeg vred.

Sådan, hvide knoer og forvrænget ansigt, vred.

Så meget, at jeg et par gange har fået advarsler fra SoMe-kanalernes Gest4p0-korps af politisk korrekte minions, der utrætteligt holder øje med om man ytrer noget, som kunne fornærme nogen – også selvom det noget er et svar på uhyrligheder.

Og det er fint.

Jeg ved godt at, når jeg går over stregen og kalder en spade for en skovl, så må jeg tage den straf, der kommer min vej.

Heldigvis sker det kun meget sjældent.

Og med de planer jeg har for at bruge et af de større sociale medier (ingen nævnt, ingen hånt) meget mere aktivt i min lille nebengeschæft, så vil jeg nok møde ind med en lidt mere afdæmpet attitude fremover. Anyway – bortset fra det, så gør jeg konstant ALT i min magt for at flytte folk over på min egen platform – email. Jeg ved godt, at en emailplatform også (teknisk set) kan pive mig ud, hvis jeg gør noget, de ikke bryder sig om.

Men listen.

Den er min.

Og jeg laver naturligvis backup af vores lister adskillige gange om måneden, helst hver dag.

Det samme gør du, ved jeg.

(Ikke sandt?)

Men bak lige op et øjeblik, for nu skal vi snakke forretning.

Til efteråret kan du blive Fearless.

Det første nummer af mit månedsbrev efter sommerferien 2022 (nummer 49 af slagsen), bliver et af de mest profitable nogensinde – det har lektionerne været for mig, og det kan de blive for dig.

Men vær advaret.

Det er også et af de tungeste numre nogensinde, for du vil blive sat igang med tidskrævende opgaver, som flytter dig – også selvom du ikke er nybegynder. Det skete for mig, da jeg selv blev udsat for det – så jeg ved, hvad jeg snakker om. Og ikke alene er de tidskrævende. Der er absolut intet how-to over dem. Du skal lytte, betragte, lære og drage dine egne konklusioner. Tænke dine egne tanker. Og bruge det aktivt i dit fremtidige virke som storyteller.

Ses vi?


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.