Sådan blev jeg millionær med e-mailmarkedsføring

20220822_millionaer

Vores søn stiller ofte et simpelt spørgmål.

= = =

Hvor mange penge har du far?

= = =

Han varierer ind imellem spørgsmålet, for eksempel sådan har:

Hvor mange penge har mor?

Hvor mange penge har I tilsammen?

Og så videre.

Men ligegyldigt, hvor ihærdigt og vedholdende, han bliver ved med at stille det samme spørgsmå – og lige meget, hvordan han varierer spørgsmålet efterhånden som hans forståelse for den ganske danske språk bliver mere og mere sofistikeret, så kan vi naturligvis aldrig give et præcist svar.

Jo, vi kan godt slå op på netbank og se, hvor slunken den likvide beholdning er, sådan lige p.t.

Men vi aner jo ikke, om vaskemaskinen har valgt at vælge at stoppe med at producere rent tøj på netop denne solrige mandag – i hvilket fald, vi ville være 5-10.000 kroner fattigere. Der vil nok gå noget tid endnu, før han forstår, at en voksens øko-mi IKKE kan sammenlignes med hans simple liv, hvor det faktum, at der ligger 250 kroner i pengepungen, betyder at han kan købe lige præcis 1 pakke Pokemon-kort, når vi i eftermiddag skal forbi den fristende legetøjsafdeling i Bilka.

Og apropros...

Hvor mange penge man har, så skrev jeg for mange år siden et mål ned på papir... Jeg ville gå fra at have et minus på 2 millioner (gæld i banken) til at have et plus på 2 millioner.

Jeg vidste, at der skulle andet og mere til end hårdt slid for timeløn.

Jeg ville være nødt til at tænke ud (i kanten) af bixen.

Et par år efter gik jeg konkurs.

Der kom nemlig en finanskrise og pillede ved, hvor mange penge folk havde.

Og en skilsmisse gjorde ikke skidtet bedre for mit vedkommende.

Selvfølgelig, alt efter hvordan man definerer »bedre«.

For i samme periode fik jeg øjnene op for e-mailmarkedsføring og mødte mig en kvinde, som havde brug for hjælp med netop det – og så havde hun lidt på kistebunden. Et par år senere havde vi dannet et makkerpar, hvor mine skills med copy og emails – kombineret med hendes yogaskills og kapital på kistebunden – havde gjort os i stand til at bygge et monsterlækkert hus i Vejles (måske) bedste kvarter (hvad angår stigende pris på boliger).

Og nu?

Tja, værdien af det hus overgår nu vores gæld med MINDST 2 millioner, og hvis vi har tålmodighed i et par måneder, kan det sælges for 4 millioner MERE end gælden.

Så på en måde gik mit mål i opfyldelse.

Jeg blev måske ikke millionær, sådan i likvide midler. Men jeg har vendt gæld til overskud, og jeg giver daglige emails en stor del af æren. Måske er jeg ikke blevet millionær af... men så i hvert fald MED e-mailmarkedsføring, og det var helt sikkert IKKE sket uden det gyldne snabel-a.

Men jeg aner stadig ikke, hvor mange penge jeg... har.

Og måske...

Ja, måske vil den før omtalte friværdi blive ædt op af inflation eller andre grumme mekanismer i samfundet, som er udenfor min kontrol.

Til gengæld ved jeg, at jeg har en skill, som til enhver tid kan generere de penge, der gør det muligt (og til tider lidt sjovere) at leve.

Og al den viden destillerer jeg (heldigvis for dig) ned til letfordøjelige ord og sætninger i et månedligt magasin med det ret sigende og retvisende navn:

FEARLESS Email Warriors
(Kun for læsere af mine daglige emails ⇣)


Morten Spindler


PS. Jeg kan ikke love dig guld og grønne skove, hvis du køber abonnement, men jeg KAN garantere dig, at du vil lære en masse af de principper, som har gjort mig i stand til at plante det ene pengetræ efter det andet.

Hvad du gør med den viden er 1) op til dig og 2) afgørende for, hvor mange penge du har, når dagen er omme.

FEARLESS
(Kun for læsere af mine daglige emails ⇣)


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.