Men... er det så slut?

fearless_out

Det korte svar er...

Ja.

Efter 7 år og ikke mindre end 49 (ni-og-fyrre) numre af mit månedsbrev om e-mailmarkedsføring (Fearless), fik jeg forleden en åbenbaring.

Jeg stopper mens legen er god.

Således når jeg formentlig aldrig til den store runde fejring af nummer 50.

Udgave nummer 49 har været 3 måneder in the making, og selvom jeg har stof til dusinvis af flere numre i min krøllede hjernes arkiver, så har jeg besluttet at det er tid til at kaste min energi efter andre projekter.

However...

Du kan stadig nå at erhverve det sidste nummer, og for at det ikke skal være løgn, så giver jeg alle, der har købt og betalt nummer 49 et valgfrit tidligere nummer af Fearless med i prisen (forudsat det er på lager, men pt. har jeg alle numre på lager).

Du skal blot slå til inden det bliver sendt til ud i løbet af ugen.

Formentlig 16. september, måske før.

I nummer 49 dyrker jeg en af de mest interessant og – må jeg tilføje – opløftende lektioner om storytelling.

Opløftende fordi...

Den går direkte imod en – hvis jeg selv skal sige det – røvsyg idé, de fleste selvudnævnte GRU-ruer indenfor branchen prædiker som stod den skrevet i en hellig bog med ophøjede sandheder. Jeg demonstrerer, hvordan du kan bruge storytelling på denne særlige (ja, næsten hemmelige) måde, og hvordan det helt naturligt kan og vil gøre dine emails langt mere interessante (og potentielt profitable) end 97% af alle emails, jeg nogensinde har læst – simpelthen fordi de fleste (bevidst eller ubevidst) ligger under for før nævnte GRU-ru-regel.

Og interessant fordi...

Du vil øjeblikkeligt føle dig lettet, når du kan lægge dette ekstra lag af mystik og magi over dine emails.

Oven-i-købet uden at dine konkurrenter vil være i stand til at gætte, hvad du har gang i.

Og uden at dine kunder opdager, hvorfor de pludselig leder efter dine emails i deres indbakke og læser dem fra ende til anden, også selvom de måtte være lange – meget lange – emails med ren tekst og nul billeder (bortset fra de billeder, som din historiefortælling skaber i læserens fantasi).

Jeg fortæller dig ikke mere, for det vil spolere en del af oplevelsen, at du på forhånd ved, hvad det går ud på.

Men jeg lover dig, at det er fuld tilfredshed eller pengene er spildt.

Slå til inden jeg udsender månedsbrevet, hvis du godt tør risikere 599 kroner (inkl. moms) på ikke blot 1, men 2 profitable lektioner (du får et ekstra nummer med gratis).

Fortynine >
(Kun for læsere af mine daglige emails ⇣)


Morten Spindler


PS.

Betyder det så, at det er slut med emails fra Spindlerman?

Overhovedet ikke.

Jeg fortsætter de daglige email (med pauser, når jeg har lyst til det).

Men det betyder, at der sker noget nyt.


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.