Ringen, der giver mig kraft

20221024_ringen

I går fik jeg 2 usædvanlige ring på mobilen.

Som i...

Meget usædvanlige.

Begge opkald var sådan set fra helt almindelige mennesker af kød og blod... men de havde noget til fælles, som øjeblikkeligt fik mig til at spidse ører. I det meste af 2022 har dette »noget« haft en betragtelig del af min opmærksomhed. Jeg søger efter det, når jeg tager min daglige indsprøjtning af nyheder og jeg lader en masse af mine vågne tanker kredse om, hvordan jeg kan gøre en forskel ud i dette »noget«.

Anyway, hvad havde de til fælles?

Først og fremmest, at de kom fra Ukraine.

Ring nummer 1 (på telefonen) var fra en ukrainsk kvinde, som bor i Danmark.

Og ring nummer 2 kom fra en en dansk mand, som bor i Ukraine.

Men de havde også noget andet til fælles...

De bruger (en stor del af) deres dyrebare fritid på at hjælpe det Ukrainske folk i denne rædselsfulde tid, hvor bomber regner ned over uskyldige civile europæere og ukrainske soldater kæmper en heroisk kamp imod de russiske invasionsstyrker. Det var ekstremt inspirerende at tale med mennesker, der allerede gør en kæmpe indsats for folk i nød... ikke fordi de selv får noget ud af det, men fordi de bare ikke kan lade være.

Det er et kald.

Og lige præcis DET kald har de til fælles med din gudeløse vært.

Det er den ring, som lige nu giver mig kraft.

For nok tror jeg ikke på nisser og himmeltosser.

Men jeg tror på, at vi mennesker kan flytte bjerge med handling, og derfor vil jeg i den kommende tid bruge mine kompetencer på at hjælpe 2-3 forskellige foreninger (med ret til indsamling), så de (forhåbentlig) kan sende mere udstyr, forplejning, ambulancer og andre fornødenheder til landet, hvor død og smerte er de barske realiteter og heltemod er noget man må finde frem, hvis man vil overleve – både fysisk og mentalt.

Kommer e-mailmarkedsføring i spil når jeg skal samle penge ind til Ukraine?

Ja selvfølgelig, og du bliver den første til at høre om det.

Ikke at jeg har tænkt mig at tigge om dine penge til velgørenhed.

Nej, jeg har tænkt mig at fortælle dig mere om projektet.

Og om, hvordan du kan profitere fra de lektioner jeg lærer undervejs.

Rendyrket inspiration.

Hvis du i mellemtiden har brug for hjælp til at strikke en god kampagne sammen eller til at vurdere, hvordan du bedst skruer op for salget lige nu, så kan du i den næste uge købe en time med en særlig rabat rabatkode, der giver dig 25% rabat og en garanti for, at 25% af mit honorar går ubeskåret til en forening, der hjælper Ukraine.

Du gør noget godt for din egen forretning.

Jeg gør noget godt for din forretning.

Og sammen gør vi noget godt for vores øst-europæiske brødre og søstre, der lige nu er gule og blå – ikke kun på grund af farverne i deres flag, men lige så meget af skrammer fra kampen mod den store grumme russiske bjørn.

KØB MIN HJÆLP >
(Kun for læsere af mine daglige emails ⇣)


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.