En skræmmende trend

20221223_trend

Kunstig Intelligens (AI)...

...kommer snart til at overtage jobbet fra billedkunstnere, der før skulle bruge flere timer (hvis ikke dage) på at male en bevinget skildpadde hvorpå tilfældige Facebook-venner sidder storsmilende og flyver ind i en paddehattesky alt imens konserves og klaphatte dingler fra snore, der er fastgjort til pildskaddens skjold.

Nu kan kunstig intelligens nemlig skabe den slags billeder på få sekunder.

Og enhver ved jo, at hober af kunstnere bliver arbejdsløse på den konto.

Tøhø.

Men hvad bliver det næste?

Robotskrevne emails, der slet ikke får folk til at krumme tæer, når de gennemskuer at her er tale om pludder for en sludder, uden nogen forbindelse til virkeligheden eller fornemmelse for, hvad det vil sige at være menneske?

Lad mig sige det sådan...

Jeg ligger ikke mere søvnløs, end jeg gjorde omme i 80'erne, hvor mine engelske kollegaer i typografernes fagforening blev bedt om at strejke fordi aviserne ønskede at overgå til computer-teknologi fremfor blysats, som jo beviseligt krævede mere arbejde. Dengang opdagede man at frygten for at »miste arbejdspladser«. var fuldstændig KUK, for selvom nogle medarbejdere umiddelbart blev overflødige, så blev der hurtigt behov for andre hoveder. I dag er der mange flere arbejdspladser indenfor grafisk design og produktion af markedsføring end dengang – og det er meget sjovere at arbejde med.

Der sker sikkert det samme med vor tids store spøgelse.

AI bliver et værktøj, som hjælper os med at bygge endnu federe arbejdspladser. En hel del af det kedelige manuelle arbejde bliver overtaget af maskiner, og det arbejde, som kun kan udføres af mennesker, bliver meget sjovere og mere produktivt.

Kan jeg tage fejl?

Kunne det for alvor være dommedag som er over os, når kunstig intelligens på alle måder udmanøvrerer menneskers evner?

Jeg tvivler.

For i sidste ende er der kun mennesker til at købe de varer, og min forudsigelse er, at mennesker i fremtiden vil blive mere og mere sultne efter personlig og god kundeservice. Vi vil udvikle følsomme antenner, der øjeblikkeligt er på dupperne, når de kan mærke et ægte menneske.

Ikke desto mindre, så kigger vi – også i Trendhim, hvor jeg arbejder til daglig – på AI som noget, der formentlig vil spille en rolle i vores fremtidige måde at drive forretning og markedsføring. Det er mindre skræmmende, end det måske kunne se ud.

Jeg kan dog ikke tilbyde dig kunstig intelligens.

Men jeg KAN tilbyde dig personlig sparring om, hvordan du med simple emails kan opbygge et publikum, der med glæde betaler dig mere for dine produkter, end de skal give hos konkurrenterne.

Var det noget?

Så book dine første 2 timer timer med 40% rabat herunder.

Hvis du (efter 20 minutter) finder ud af, at det IKKE er gavnligt, så stopper vi samtalen og jeg sender alle pengene retur.

Hvis du derimod finder, at det er pengene værd, så får du 45% rabat på sparring nr. 2*.

50% på nummer 3*.

Og 50% derefter... for evigt, om du vil*.

* Eneste betingelse: Du booker og betaler den næste sparring SAMME DAG som den første bliver afsluttet (– gør du IKKE det, så forsvinder rabatten for evigt).

Sparring med dig >
(Kun for læsere af mine daglige emails ⇣)


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.