Sådan konverterer du fyrværkeri til grunker i din egen lomme

20221230_fireworks

Læs kun, hvis du agter at købe fyrværkeri, men ikke har gjort det endnu.

Her er et profitabelt forslag.

Lad være.

Donér i stedet for beløbet til noget, der hjælper de Ukrainske krigere, som ligger i skyttegravene og for hvem lysglimt fra 'fyrværkeri' betyder, at de måske ikke ser deres familie igen.

Du kan også donere halvdelen.

Eller en trediedel.

Men gør noget, for vores naboer dernede har brug for AL den hjælp, de kan få.

Hos Biler til Ukraine går HVER eneste krone til at få biler derned – vi har ingen lønninger eller tung administration. Og for HVER krone, du donerer til os, vil jeg give dig min tid (svarende til min normale timepris 1.600,-).

* Du kan bruge tiden til sparring.

* Eller til at jeg skriver emails for dig.

Du får **1/2 time af min tid***, hver gang du donerer 800 kroner, og jeg har indtil videre kun fået den feedback på min sparring, at det var alle pengene værd og tjente sig selv hjem, ofte hurtigt. Så (med et gran salt) kan man sige, at du helt gratis kan donere til Ukraine, hvorimod hvis du køber fyrværkeri, så går alle pengene op i røg.

Op til dig.

Eneste betingelse?

Du skal sende dit bidrag på Mobilepay inden det nye år og skrive Spindlerman i bemærkninger. Bagefter sender du mig et screenshot af din betaling inden 2. januar.

Du finder link til betaling her:

www.bilertilukraine.dk

Go' ræv og godt nythår.


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.