Sådan konverterer du 99% af dine læsere til kunder...

True story…

– som du med god grund vil vrænge ansigt af, hvis du er kvinde.

Men for mig var det et stort øjeblik, som jeg havde ventet længe på.

En helt ny ekstern harddisk til video og billeder – på 4 TB.

Den gamle disk på 1 TB var ved at være for lille, og desuden havde jeg brug for en mere handy disk, som ikke krævede em stor kluntet strømforsyning.

Anyway, disken blev købt i Bilka, og som gammel (og) Mac-bruger er jeg vant til at eksterne harddiske bør formateres. Det er ikke **kritisk** vigtigt, men der er vist noget med, at det er bedst.

Så jeg koblede disken til min Mac og gik igang...

Harddisken sprang velvilligt op i min formaterings-APP.

Jeg undrede mig dog lidt over, at der stod... "1 TB” ud for disken.

Måske havde den venlige ekspedient givet mig en forkert disk..?

Ja, og måske tog APP’en fejl, og netop derfor var det godt at slette/rense disken..?

Jeg kiggede på indpakningen, og der stod 4 TB, og uden at tænke længere, trykkede jeg på “SLET”.

Men så slog det mig…

Det var IKKE den nye disk på 4 TB, som jeg var igang med at slette, men derimod den gamle på 1 TB.

Men...

Det var allerede for sent.

Jeg havde (virkelig, virkelig) formateret den gamle disk med alle mine data.

De data jeg skulle have flyttet over på den nye disk.

Lort i laks, altså.

Men havde jeg ikke backup?

Mjo.

Men den nyeste backup var 5 måneder gammel, og det så ud som om at flere hundrede billeder og dusinvis af videooptagelser var gået tabt. Ikke ligegyldige selfies, men vigtige optagelser til min kones emails, blog og hjemmeside.

Jeg var (oprigtigt) lige ved at græde.

Indtil jeg kom i tanker om, at jeg er (mand og) gammel supporter, og som regel altid finder en løsning på den slags, så i stedet for at flæbe gik jeg igang med at søge på nettet efter software, der kunne finde og redde filer fra en slettet disk.

Og low and behold.

Jeg fandt en APP, der blev rost til skyerne af anmeldere.

Og…

Det var gratis.

Det lød for godt til at være sandt.

Men den fandt de første filer efter få sekunders scanning og da der var gået et døgns tid, havde den fundet alle billedfilerne. Et døgns tid mere, og alle videoerne var også fundet, og i god behold.

Jeg var glad.

Jeg skyndte mig selvfølgelig at trykke på “RESTORE”, så de mange vigtige filer kunne blive kopieret over på min nye store disk…

Og.

Så.

Skete.

Det.

En dialogbox kom op og sagde (frit oversat fra hukommelsen):

= = =

For at bruge funktionen RESTORE, skal du KØBE den fulde version.

= = =

Hahaha.

Jeg grinede, da jeg indså, at jeg var blevet fanget af min egen medicin.

Som naturligvis er:

Lær din læser, at du har noget, der er essentielt for hende. Vis hende, at det virker. I visse tilfælde kan du sågar give hende 80% af løsningen, så hun kan se, at det er helt umuligt at leve uden dit produkt.

Og så lukker du bogen.

Herfra koster samarbejdet penge.

Jeg købte naturligvis APP'en, selvom den kostede over 700 kroner, for det var de penge, som adskilte mig fra mine filer, som havde en MEGET højere værdi.

Og meget apropros...

I morgen får du en light-udgave af Halfdan Timms bog om Facebook-annoncering.

Så kan du snuse lidt, før du køber den (til under 700 kroner).

Og bare rolig.

Du skal ikke være bange for at åbne den gratis light-udgave, for det vil ikke være nær så kritisk for dig at købe bogen, som det var for mig at købe APP’en, der kunne redde mine filer.

Hvorfor kan jeg sige det så sikkert?

Fordi…

Du får jo allerede masser af gode, billige leads til din liste uden bogen, og det føles ikke som et tab, at du skal betale konsulenter for at opsætte noget, som du let selv kunne gøre, og det føles (endnu ikke) som et tab, at du skal betale mere for dine leads, fordi du ikke kender Facebooks segmenteringsværktøjer i dybden.

Ej heller kan du (i din nuværende fiskebowle) se det som et “tab”, at du betaler langt mere for dine leads, fordi det er DYRT med DYRT på at eksperimentere sig frem til de erfaringer, som Halfdan giver dig på et sølvfad i bogen.

Så download du bare bogen (i morgen).

Der sker ikke noget.

Snus lidt.

Det er helt ufarligt.

 

 

Morten Spindler

 

PS
Hvis du allerede ved, at du skal have bogen, så kan du købe den her:
Tilbud gælder kun for læsere af mine daglige e-mails

 

 

PPS 
Husk, at du får bonusser, når du køber bogen via mit link.

- - -

BONUS # 1
Adgang til et mini-video-kursus, hvor jeg lærer dig, hvordan jeg selv fik ændret min og min kones forretning R-A-D-I-K-A-L-T ved hjælp af Halfdans bog.
BONUS: Min helt særlige metode til at læse bogen, så du med det samme får overblik og undgår at blive stresset over de mange nye begreber, som nødvendigvis MÅ og SKAL være i en bog om et kompliceret emne.

Værdi af bonus 1: Mindst 2.000,- kroner, men i praksis uvurdérligt, for jeg tager dig i hånden og giver dig i praksis en ekstra turbo-knap til din læring og til at komme igang på en skudsikker måde, der i bedste fald forbedrer dine resultater og i værste fald sparer masser af din dyrebare tid (= penge).

- - -

BONUS # 2
Følger i morgen...

– og ja, du får alle bonusser, selvom du køber i dag.

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.