Min suspekte højre-hånds-aktivitet sent mandag aften

Hvad laver din favorit-nørd udi den særligt tossede disciplin, de kalder email copywriting... Altså, hvad laver han på en sen lille juleaften?

– bare giv mig dit bedste bud.

Rigtigt gættet, jeg sidder naturligvis og kopierer audio-CD'er ind på min computer, så jeg kan sync'e dem over på min iPhone og høre dem ved enhver given lejlighed. Sagen er nemlig den, at jeg har fået den vildeste julegave, EVER, og jeg er stadig lidt i sjåk-sjåk-sjåk, men er efterhånden kommet til den erkendelse, at det ikke er en drøm.

For lidt over 1 uge siden fik jeg en samling, der formentlig har kostet 100.000 danske kroner (eller mere). Jeg ved med sikkerhed at DVD- og CD-samlingen alene har kostet de 50 kilo, og så var der 2 kasser lærebøger (af de dyreste på markedet).

Nu kunne du argumentere, at det ikke er en aktivitet i sig selv, for det kører vel af sig selv, når du sætter CD'erne i dit drev med højre hånds pege- og tommelfinger, men så enkelt er det ikke.

Apple har nemlig ikke taget højde for indspilninger, hvor alle *tracks* hedder SPOR 01, SPOR 02, SPOR 03 osv på flere CD'er, så jeg er nødt til at kopiere en CD ad gangen og derefter navngive alle tracks med et unikt navn, ellers bliver de rodet sammen, en bøvlet proces, hvor jeg skal skrive i 4 forskellige felter på hvert spor – hvis iTunes ikke skal fukge det hele op bagefter og rode alle sporene rundt.

Giver det mening?

Nej, men her er årsagen til, at jeg fortæller dig om mine trængsler ved computeren imens min søn bliver forsømt og min kvinde øver sig på violin...

Langt de fleste mennesker, som drømmer om noget...

Hvad som helst, der kræver en vedholdende og utrættelig indsats, de kommer aldrig længere end til at drømme. Måske køber de kurser for at stive selvtilliden af, men når dagen er omme, så YouFlixer de den, når folk som dig og mig sidder og knokler med at føre drømmen ud i livet.

(For du er da som mig, hvad DET angår, er du ikke?)

Inden længe åbner jeg igen for salg af abonnement på mit månedsbrev, der KUN er for folk som dig og mig.

Indtil da kan jeg varmt anbefale Halfdan Timms bog om at tjene penge på Facebook annoncering, og forresten så er det sidste dag jeg sælger den for i morgen har jeg tænkt mig at skrive om noget helt andet. Nok må være nok, du ved – og du kan ti-hvær-ti-fald ikke sige, at jeg ikke har givet dig chancen.

KØB BOGEN HER, HVIS DU IKKE ALLEREDE HAR DEN >

 

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

 Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.